Vervul je #Squadgoals via ons VV Dream Team!

06/04/23
12 min leestijd

Volgende

Geen volgende post

Ron gets inspired by some of his bad habits…Wait! What?

Caroll Lynn luistert elke dag naar Kinderen voor Kinderen... Wait! What?

Robbert luistert nú pas het album van SZA... Wait! What?

Veronica zit bij een wielerclub... Wait! What?

Vervul je #Squadgoals via ons VV Dream Team!

Britt staat dagelijks om 05:30 op... Wait! What?

Vic Cle kan jongleren met flowersticks... Wait! What?

Vacature Via lanceert 's werelds eerste designer platform voor vacatures

Vacature Via presents: When the stars align

Read The Signs!

Gelukkig hadden we de foto’s nog | Brandstore Opening

We Got You

Column WOMEN Inc.

Marc & Nadir over de dromen en doelen van Vacature Via

The Universe Is Calling

Recruiten anno nu volgens Vacature Via

CV tips

Vacature Via wordt het grootste vacature platform van Nederland

You Snooze You Lose

Een goede vacaturetekst schrijven hoeft niet moeilijk te zijn

Rock je sollicitatiegesprek

Neem de tijd voor jouw motivatiebrief

De beste profielen, en dus leukste nieuwe collega’s, beschikbaar tegen een fixed fee van slechts €2250,- ex btw!

Onze recruitment dienst is uniek, tenminste; dat vinden wij. Onze recruiters staan midden in de maatschappij en kijken écht naar wat jouw bedrijf nodig heeft. Een CV kan iedereen uitlezen/beoordelen, maar een ‘match in heaven’ maken vergt toch bepaalde kwaliteiten. Nou, en die hebben wij dus. We duwen je dan ook niet zomaar tig CV’s door je strot om maar zo snel mogelijk te kunnen scoren.

Nu beschikken wij over genoeg interessante profielen en heel veel gekwalificeerde kandidaten, maar simpelweg past niet iedereen bij elke organisatie. Natuurlijk hebben we vervolgens altijd het doel om elk profiel (alsnog) van een droombaan te voorzien. Tegelijkertijd is onze recruitment dienst bovendien niet voor elk bedrijf betaalbaar, en zouden we het zonde vinden als deze eerder genoemde factoren beide partijen weghouden uit deze “heaven”, waar ze elkaar anders via ons hadden kunnen vinden!

Dus: zie je als werkgever een profiel/functie titel binnen deze selectie staan welke jij toevallig zoekt, dan kun je het bijbehorende CV bij ons opvragen. Wij brengen je dan in contact met deze “speler”, en indien jullie kennismakingsgesprek zich van de meetingroom plots verplaatst naar een omgeving die doet denken aan een hemelse ruimte, dan vragen wij voor deze match een fixed fee van €2250,-. Geen match? Dan betaal je natuurlijk niets!

Kortom:

  • 11 ijzersterke profielen
  • Vaste recruitment fee van €2250,- ex btw per profiel bij een match, ongeacht functietitel of salaris
  • Pas afrekenen na proeftijd
  • Toch geen match = geen kosten (no cure, no pay)
  • Gebruikelijke ondersteuning in sollicitatie proces en evt. onderhandeling

Meer weten over een profiel of deze VV Dream Team service ansich? Neem dan contact op met Susa via susa@vacaturevia.nl

Ok, The Dream Team:

Bij de kandidaten hieronder vind je een bescheiden profielschets. Laat je vooral leiden door het feit of je iemand bij de functietitel zoekt. Het bijbehorend CV (en contact met ons) kan je vervolgens nog veel meer vertellen dan de korte schets!

1. HR Manager

Gedreven en ervaren HR professional met absolute passie voor het vak. Organisatiebewust met een goed gevoel voor onderlinge verhoudingen. Resultaatgericht en daadkrachtig. Communicatief sterk op de verschillende niveaus binnen een organisatie. Zowel sparringpartner als klankbord.

2. Medior Project Manager

Een fantastische project manager met een oog voor detail, veel ervaring in management, en een groot netwerk in de art, music & fashion community. Tevens een geboren creative. Afgelopen twee jaar veel bezig geweest met projecten op het gebied van rebranding. Weet door ervaring/expertise, creativiteit en netwerk het onmogelijke mogelijk te maken.

3. Project Manager Finance

Van management assistant tot chief of staff bij PwC, naar verantwoordelijke project manager bij andere gevestigde financiële organisaties. Kan teams aansturen, coaching verzorgen en weet vanuit strategische sessies teams/afdelingen te motiveren- en sturen om (Europese) doelstellingen te behalen. Werkt uitermate gestructureerd en overzichtelijk, maakt alles voor iedereen makkelijker.

4. Creative/Art Director

Een Allround-Creative die in samenwerking met verschillende opdrachtgevers aan projecten heeft gewerkt met als belangrijkste focus conceptontwikkeling, art-direction, fotografie, videoproductie, visual storytelling en contentcreatie. Deze kandidaat heeft een subtiele kenmerkende 'in your face'-stijl en als kunstenaar vindt hij/zij altijd een manier om zijn/haar onbeschaamde kijk visueel uit te drukken.

5. Senior Brand Manager

Ervaren Senior PR, Communicatie, Brand professional en Woordvoerder met een bewezen geschiedenis in de internationale culturele & entertainment branche. Een sterke business development professional, bedreven in het creëren van sterke Branding, PR, free publicity, joint promotions, mediadeals, marketingcampagnes en activaties. Een geweldige teamspeler en situationeel leider die zich onderscheidt door zijn/haar doorzettingsvermogen, visie en brede kennis van de mediasector.

6. Music Industry Professional

Jarenlang werkzaam in de muziek/entertainment wereld en zijn/haar strepen verdiend op het gebied van A&R-ing, Artist Management en Project Management. Is werkzaam geweest bij zowel major- als indie labels en spreekt de taal van de doelgroep, the culture én de diverse eindbeslissers (muziekbranche & corporate). Heeft een groot netwerk binnen muziek en (love)brands.

7. Senior Graphic Designer

Zijn/haar oog voor detail i.c.m. het vermogen om moeilijke problemen in situaties met hoge druk aan te pakken, zal zich ten alle tijden heel goed vertalen binnen dynamische en snelle creatieve omgevingen. Deze trend forward designer heeft smaak, stijl en snapt wat vernieuwing kan brengen voor een merk. Altijd op de hoogte van wat er speelt, en hoe dit toegepast kan worden op de opdracht/doelstellingen. Tilt elk merk/organisatie naar een hoger level met zijn/haar designs.

8. Junior Marketing Manager

Een jonge marketing manager met beginnende ervaring op het gebied van (music) marketing en brand management. Zijn/haar zwaartepunt ligt op het gebied van creatieve marketing, denk hierbij aan: branding, design thinking en social media management. Een assertieve, enthousiaste en gedreven nieuwe collega, met een HBO diploma in the pocket, die opzoek is naar een plek om door te groeien.

9. Popular Culture Expert

Middle (Wo)Man met een bizar groot netwerk in “the culture”. De connector tussen creatief ondernemers, artiesten, events, locaties en fashion. Heeft jarenlange ervaring als het gaat om het mogelijk maken van de grootste happenings in de grote steden. Inzetbaar als Project Manager, (Creative) Producer, Brand Manager en elke andere job waarin je wenst om je merk/bedrijf in nauwer contact met de hedendaagse maatschappij te brengen. Via creatie, productie en/of netwerk. Deze Popular Culture Expert kan dit alles voor je mogelijk maken.

10. Senior Finance Manager

Zeer ervaren, allround finance manager. Gewend om eindverantwoordelijkheid te dragen voor de afdeling finance en het financiële beleid. Ervaring met aansturen van teams en het rapporteren aan directie en MT. Verzorgt periodieke afsluitingen, het opstellen van jaarrekeningen en periodieke rapportages en analyses.

11. Creative Producer

Begon zijn/haar carrière als video-/fotografie-creatief, gespecialiseerd in videobewerking. De afgelopen jaren ben een nieuwe weg ingeslagen en richt zich nu op creatieve productie, art direction en beeldvorming. Altijd geïntrigeerd geweest door het visuele en enorm geïnteresseerd in hoe de wereld de manier kan veranderen waarop men verhalen waarneemt en vertelt. Heeft het zijn/haar doel gemaakt om dit steeds verder te onderzoeken in producties: of het nu gaat om tentoonstellingen of campagnes, op het fysieke vlak of in de digitale wereld.

Meer weten over een profiel of deze VV Dream Team service ansich? Neem dan contact op met Susa via susa@vacaturevia.nl