De beste mensen vind je via via, dus laat het dan via ons zijn...

…en neem direct contact met ons op!

Door ons netwerk, flinke database en onze friends & followers op social media zijn wij in staat de juiste matches te creëren tussen werkgever en werkzoekende. Natuurlijk geldt dit voor flexibele personeelsoplossingen, maar ook op het gebied van Werving & Selectie staat Vacature Via voor je klaar.

Met één van de grootste social followings binnen de markt op dit moment, en zeker weten verreweg de meeste interacties (engagement) op onze social kanalen, staan wij meer dan wie dan ook in contact met onze doelgroep en snappen wij als geen ander wat de hedendaagse (young) professional bezig houdt.

Wij werven de kandidaten vanuit onze eigen kanalen, zoals de eerder genoemde social media en onze constant groeiende database.

Belangrijk detail is dat wij volledige werken vanuit het ‘no cure, no pay’ principe.
Bij een succesvol aangenomen kandidaat rekenen wij vervolgens een fee van 21%-25% van het bruto jaarsalaris behorend bij de betreffende functie. Dit percentage is afhankelijk van branche, functie/type kandidaat en altijd in goed overleg!

Ons recruitment traject:

Ons recruitment traject spreidt zich doorgaans over 4 à 5 weken:

WEEK 1 – Opdrachtbevestiging en uitzetten vacature (evt. op onze kanalen als wij dat nodig achten)
WEEK 2 – Maken eerste selectie, voeren voorgesprekken en evt. extra acties ondernemen t.b.v. extra kandidaten
WEEK 3 – Gesprekken inplannen voorgestelde kandidaten of selectie kandidaten voortkomend uit extra acties
WEEK 4 – Gesprekken kandidaten voorgekomen uit extra acties
WEEK 5 – Afrondende fase m.b.t. succesvol aannemen kandidaat

Dus wil je meer informatie over headhunting/recruitment, neem dan direct contact op met Marc Derby via marc@vacaturevia.nl of bel naar ons kantoor op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 uur. OF check onze veel gestelde vragen pagina 🙂

© 2020 Vacature Via B.V.