De beste mensen vind je via Via, dus laat het dan via ons zijn...

Weet je wat voor kandidaat je zoekt, maar loop je vast in het proces? Of heb je gewoon geen tijd voor het maken van selecties, gesprekken en contractonderhandelingen? Wij weten wat er nodig is om jouw project of onderneming tot een succes te maken.

Met meer dan 15 jaar werkervaring en een gigantisch netwerk in de creatieve industrie snappen we als geen ander wat de hedendaagse (young) professional bezighoudt. We staan direct in contact met onze doelgroep en werven kandidaten meteen vanuit onze eigen (social media) kanalen en onze constant groeiende database. Naast onze pakketten, bieden we daarom ook Recruitment-diensten aan.

Met de Recruitment-diensten helpen we je verder op weg in het maken en beoordelen van je selectie. Je kunt kiezen uit vier verschillende diensten:

ULTRA ALL-IN
Geen volledig recruitmenttraject, maar wél onze expertise binnen je zoektocht? Het ULTRA ALL-IN pakket is wat je zoekt!

Met het ULTRA ALL-IN-pakket houd je veel in eigen hand, en ervaar je tegelijkertijd een aantal voordelen die komen kijken bij onze gebruikelijk recruitment dienst, namelijk onze expertise! Dit werkt alsvolgt: we plaatsen je vacature (conform het “all in pakket”) op ons platform, én creëren een exclusieve online omgeving waar je makkelijk zelf alle reacties en profielen kunt inzien en benaderen. Vervolgens ondersteunen wij je bij de werving d.m.v. persoonlijk advies, een eerste screening van de kandidaten en het monitoren van de activiteit op de vacature. Alles zodat je super gemakkelijk die perfecte kandidaat kunt kiezen en aannemen.
Dit pakket kost €2250,- ex btw.

Werving en selectie
De klassieke recruitmentdienst, maar volgens onze (relaxte) werkwijze. We plaatsen je vacature op ons platform en zetten daarnaast ook ons netwerk en onze social media in. We doen de selecties, voeren de eerste gesprekken en stellen geschikte kandidaten aan je voor tot we de perfecte gevonden hebben. We nemen dus het hele traject uit handen. Deze dienst is op basis van no cure no pay, tegen een succesfee van 21% tot 25% van het bruto jaarsalaris.

Detachering
Zoek je ondersteuning voor een project of vaste periode? Wij hebben een grote poule aan ambitieuze professionals in dienst – inzetbaar voor verschillende functies, op alle niveaus. Mochten we (nog) niet hebben wat jij nodig hebt, dan gaan we natuurlijk gewoon op zoek. Wij nemen de werving uit handen en de kandidaat kan direct bij je aan de slag op projectbasis, via detachering of een detavastconstructie. Wij, als juridisch werkgever, staan in voor de arbeidsrechtelijke en contractuele risico’s en administratieve verplichtingen. Prijs op aanvraag.

Wil je meer informatie over Recruitment? Neem dan direct contact op met Susa via susa@vacaturevia.nl of bel naar ons kantoor op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 uur.

Wil je deze informatie nog overzichtelijk in een presentatie? Download deze dan HIER.

© 2021 Vacature Via B.V.