De beste mensen vind je via Via, dus laat het dan via ons zijn...

Met meer dan 15 jaar werkervaring in de creatieve industrie, weten wij wat er nodig is om jouw project of onderneming tot een succes te maken. Met specialisaties in personele invulling wat betreft marketing, creatie, design, entertainment, tech én finance kunnen wij een volledig team voor je inrichten. Genoeg relevante CV’s verzamelen is hierin een prio, en die mogelijkheid bieden wij dan ook middels de diverse pakketten op ons platform. Vervolgens merkten wij dat je als klant in een spanningsveld kan komen tussen uiteindelijk (misschien) in basis wel weten wat voor kandidaat je zoekt, maar tegelijkertijd vastlopen op de route er naar toe. Dit vastlopen kan hem zitten in een stukje kennis/de juiste intuïtie bij het maken van selecties, maar ook in tijd. Daarbij heeft de ene klant budget voor een klassiek recruitment traject, en wil de ander best betalen voor een stuk voorwerk, maar houdt het de voorkeur het laatste deel van het traject (subselecties, gesprekken en contractonderhandelingen) letterlijk en figuurlijk voor eigen rekening nemen. Tot slot hebben we ook genoeg klanten voorbij zien komen die vooral opzoek zijn naar een tijdelijke, flexibele oplossing: ons personeel, tijdelijk bij hen op de vloer.

Met één van de grootste social followings binnen de markt en zeker weten het grootste creatieve netwerk, staan wij meer dan wie dan ook in contact met onze doelgroep en snappen wij als geen ander wat de hedendaagse (young) professional bezig houdt. Wij werven de kandidaten vanuit onze eigen (social media) kanalen en onze constant groeiende database.

Gezien bovenstaande behoeften en onze mogelijkheden hebben we naast de gebruikelijke pakketten onze “Werken Via” diensten in het leven geroepen. Een aantal services waarbij we je naar eigen wens verder opweg helpen in het maken- en beoordelen van je selecties, en zo mogelijk zelfs in je uiteindelijke keuze voor een nieuwe collega. Dit doen we voor onze gebruikelijke klanten, maar ook voor recruiters.

Op basis van onze jarenlange ervaring hebben we dit opgedeeld in een aantal specifieke diensten:

PRO
Niet iedereen heeft de behoefte en/of de mogelijkheden om voor het klassieke recruitment traject te gaan. Wellicht wil je als organisatie toch ook meer in eigen hand houden.
Om die reden hebben wij het Pro Pakket ontwikkeld; je vacature komt op ons platform en tbv de aanmeldingen creëren we een exclusieve online omgeving voor je, waarbinnen we de ontvangen sollicitaties voor je ordenen en van aantekeningen (onze bevindingen) voorzien. Binnen deze omgeving kun je alle profielen inzien en benaderen. Wij zullen er vervolgens altijd voor zorgen dat je minimaal 3, naar ons idee, voor de functie relevante profielen ontvangt. Dus indien er tussen de sollicitanten niet genoeg geschikte profielen zitten, vullen wij deze middels ons eigen bestand, altijd aan tot 3!
€1450

Recruiters PRO
Ideaal voor recruiters die van ons platform gebruik willen maken! Ben jij recruiter en wil je (voor een van je opdrachtgevers) uit ons netwerk kunnen putten, dan is dit een ideaal pakket voor jou. We bieden je de mogelijkheid om de vacature waarvoor je aan het recruiten bent op ons platform uit te zetten, waarbij we vervolgens de aanwas aan profielen (max 30) in een voor jou exclusieve online omgeving beschikbaar maken. Ter aanvulling van dit pakket zullen wij er vervolgens altijd voor zorgen dat je minimaal 3, naar ons idee, voor de functie relevante profielen ontvangt. Dus indien er tussen de sollicitanten niet genoeg geschikte profielen zitten, vullen wij deze middels ons eigen bestand, altijd aan tot 3!! Een pakket waarmee je als recruiter je slagingskans uitermate vergroot; wij hebben nu eenmaal de beste mensen!
€1950

Werving en Selectie
De klassieke recruitment dienst, maar volgens onze (relaxte) normen en waarden. Hiermee nemen we het gehele traject van werving en selectie bij je uit handen. Zoals gebruikelijk plaatsen we je vacature op ons platform en starten we onze zoektocht. Hierin putten we uit ons bestaande netwerk en bestand, maar ook uit de nieuwe aanwas aan sollicitanten die binnenkomt via je vacature op ons platform. Natuurlijk benutten we ook overige social media zoals bijvoorbeeld LinkedIn om opzoek te gaan naar jullie ideale nieuwe collega! Vervolgens maken we de selecties, en voeren we de eerste gesprekken, om je uit eindelijk een aantal geschikte kandidaten voor te stellen. Hierbij zullen we constant samen overleggen en waar nodig de search aanpassen, tot we de perfecte kandidaat gevonden hebben. Dit alles doen we op basis van no cure no pay, tegen een succesfee die gebaseerd is op een percentage (21%-25%) van het bruto jaarsalaris.

Detachering – Werken Via in z’n puurste vorm
Natuurlijk kun je je vertrouwen in leuk en goed personeel volledig bij ons neerleggen, en dus ook een groot deel van de risico’s. Wij begrijpen als geen ander dat het fijn kan zijn om flexibiliteit te hebben als het gaat om je personeel. Ben je opzoek naar ondersteuning voor een vaste periode? Voor bijvoorbeeld een bepaald project? Wij hebben een poule aan diverse sterke, ambitieuze professionals in dienst, die graag op jouw werkvloer aan de slag gaan – inzetbaar voor verschillende functies, op alle niveaus. Mochten we (nog) niet hebben wat jij nodig hebt, dan gaan we natuurlijk gewoon op zoek. Dit is “Werken Via” in z’n puurste vorm: ons personeel werkt dan immers via ons, bij jou, voor zolang je ze nodig hebt!  Wij nemen de werving uit handen en selecteren de beste kandidaten. De kandidaat kan direct bij je aan de slag op projectbasis, via detachering of een detavastconstructie. Vacature Via treedt hierbij op als juridisch werkgever van de medewerkers, zodat je gevrijwaard bent van de arbeidsrechtelijke en contractuele risico’s en administratieve verplichtingen.
Prijs op aanvraag.

Wil je meer informatie over Werken Via? Neem dan direct contact op met Marc Derby via marc@vacaturevia.nl of bel naar ons kantoor op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 uur.

tabel kopie.003

© 2021 Vacature Via B.V.