Maak kennis met

AURANTIACA EUROPE

Maak kennis met AURANTIACA EUROPE

Aurantiaca Europe BV is onderdeel van Aurantiaca Group, een onderneming die gevestigd is in Bahia, Brazilië. Aurantiaca Europe BV is gevestigd in het Amsterdamse Tropenmuseum en is in 2016 opgericht om het fundament te leggen voor het merk Obrigado binnen de Europese markt. Vanuit Amsterdam wordt de Europese lancering van Obrigado gecoördineerd en gepassioneerd uitgevoerd.

Aurantiaca Group heeft een eigen duurzame kokosnotenplantage in Bahia, Brazilië. Duurzaamheid is de ´key´ in alles wat wij doen. Met onze ‘zero waste’ strategie, wordt alles van de kokosnoot gebruikt en niets weggegooid. Dit alles is onderdeel van onze missie om een ‘TRUE coconut company’ te zijn;

‘To passionately produce the best coconuts and coconut products in the world´.

Obrigado kokoswater wordt gemaakt van jonge, groene kokosnoten afkomstig van onze eigen farm, hier vindt ook het extractie- en verpakkingsproces plaats. Het is puur kokoswater, nooit van concentraat en zonder toevoegingen. Wij gaan met veel respect om met de omgeving waarin wij werken en investeren daarnaast ook met onze stichting in een lokale school.

Kijk voor meer informatie op www.obrigadonatural.com.

Meer vacatures van

AURANTIACA EUROPE

Geen vacatures beschikbaar van dit bedrijf.