Plaats vacature

Je kunt bij ons heel gemakkelijk een vacature zelf plaatsen of wij doen het voor je. Handig toch?

Need to know & tarieven:

Wil je het meest uitgebreide pakket en hulp bij het plaatsen van je vacature, kies dan voor het ALL-IN pakket en wij nemen alles uit handen. Betaling vindt achteraf plaats.

OF

Wil je het liever zelf doen en weet je precies wat je wilt? Vul dan het uploadformulier hiernaast in, kies een pakket die past bij jouw behoeftes en betaal puur en alleen voor wat je nodig hebt. Betaling kan direct online.

Als je vacature akkoord is met de richtlijnen van Vacature Via, dan zetten wij jouw vacature volgens het gekozen pakket z.s.m online. Afhankelijk van het pakket dat je kiest plannen we je vacature ook in op onze social mediakanalen. Op zaterdag en zondag plaatsen wij geen vacatures. Heb je nog vragen? Check dan hier onze veelgestelde vragen pagina!

Bekijk hier alle pakketten en onze tarieven
Bekijk hier onze algemene voorwaarden

Wil je meerdere vacatures in een keer plaatsen, mail dan naar nadine@vacaturevia.nl.

Heb je een specifieke vraag over je geplaatste vacature? Mail dan naar support@vacaturevia.nl.

Maak een keuze

Klik op vacature, stage of freelance om de soort vacature te kiezen. Zodra je een keuze hebt gemaakt worden de invoervelden zichtbaar.
Wil je liever dat wij het voor je doen? Vul het formulier op de volgende pagina in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op!
Meerder selecties mogelijk
Beschrijf profiel kandidaat
Omschrijf de functie en werkzaamheden zo nauwkeurig mogelijk
Beschrijf hier wat het bedrijf de kandidaat te bieden heeft
Geef een krachtige omschrijving van het bedrijf

Artwork


200x200
Upload
Verwijderen

800x600
Upload
Verwijderen

Sausje erover

U kunt hier de algemene voorwaarden lezen

Hey wat leuk dat je een vacature wil plaatsen!

Alleen werkt dit niet zo goed vanaf een mobiel of tablet. Daarom hebben wij ervoor gekozen om je gelijk te vertellen dat de beste vacatures geplaatst worden op een laptop of desktop. 😉

Wil je het meest uitgebreide pakket en hulp bij het plaatsen van je vacature, kies dan voor het ALL-IN pakket en wij nemen alles uit handen (€ 550 ex btw). Betaling vindt achteraf plaats. Klik dan hier om te starten.

OF

Wil je het liever zelf doen en weet je precies wat je wilt? Ga via je laptop of desktop naar ‘Plaats vacature’, vul het uploadformulier in, kies een pakket die past bij jouw behoeftes en betaal puur en alleen voor wat je nodig hebt. Betaling kan direct online.

Als je vacature akkoord is met de richtlijnen van Vacature Via, dan zetten wij jouw vacature volgens het gekozen pakket z.s.m online. Afhankelijk van het pakket dat je kiest plannen we je vacature ook in op onze social mediakanalen. Op zaterdag en zondag plaatsen wij geen vacatures.

Bekijk hier alle pakketten en onze tarieven.
Bekijk hier onze algemene voorwaarden. 

Wil je meerdere vacatures in een keer plaatsen, mail dan naar nadine@vacaturevia.nl.

Heb je een specifieke vraag over je geplaatste vacature? Mail dan naar support@vacaturevia.nl.

© 2021 Vacature Via B.V.