The Latest

Inclusiviteit op de werkvloer

13/02/2024

Wij durven best te stellen dat we weten wat er speelt op de werkvloer (én in de maatschappij), maar hier natuurlijk niet vanuit kunnen blijven gaan. Tijden veranderen, zo ook werkvloer-dynamiek en als wij werknemers (maar vooral ook werkgevers!) goed willen kunnen blijven informeren en inspireren, dan hebben we for ever input nodig. Het probleem van vergrijsde gedachten begint namelijk al bij stoppen te innoveren op het moment dat de situatie vooral alleen jezelf bevalt…omdat je in charge bent.

uitgelicht

Voor Big2 zoeken wij een Manager / PA

Nederland
40 uur per week

Voor Twan van Steenhoven - artiest en producer (Big2, The Opposities), maar ook label eigenaar (DreamTeam Music van o.a. Antoon), zoeken wij een manager, assistent, sparringpartner, hands-on day to day knaller, of hoe je het ook zou willen noemen.

uitgelicht

Het PR Bureau zoekt Medior PR Adviseur

Amsterdam
40 uur per week

Zit PR volledig in jouw DNA? En ben je op de hoogte van alles wat reilt en zeilt in het medialandschap? Wil je daarbij ook nog eens impact maken met mooie merken middels vette campagnes en activaties? Dan zoeken we jou. Een inhoudelijk sterke en enthousiaste Medior PR adviseur(s) (hij/zij/hen) binnen één van onze teams (Beauty, Food, Tech of Corporate Sustainability).

1/4

Al onze vacatures

Filter op categorie

Reset filter

Uren

Ik zoek naar

Vereiste ervaring

Regio

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Er zijn op dit moment geen vacatures gevonden voor deze zoekopdracht 😢
Reset filter