The Latest

Work Talks

19/03/2024

Wil je een stap vooruit zetten in je carrière? Ben je op zoek naar meer dan alleen reguliere coaching? Bij ons, Vacature Via, kun je dan in gesprek met 1 van onze experts.

The Latest

Frida Boeke luistert willekeurig vreemde mensen af op straat... Wait! What?

25-04-2024

Naast het bieden van droombanen, proberen we jullie ook zoveel mogelijk te inspireren. Mooie, positieve verhalen kunnen immers ook bijdragen aan je motivatie, en hopelijk op z’n minst een glimlach op je gezicht toveren wat zorgt voor een upgrade van je dag. Least we can do! Om die reden hebben we verschillende mensen uit de creatieve industrie 10 vragen gesteld voor onze nieuwste rubriek "Wait! What?". Zoals gezegd geloven we dat iedereen elkaar kan inspireren met zijn of haar verhaal!

uitgelicht

Voor Petrus Boonekamp zoeken wij een Account Manager Horeca

Amsterdam
40 uur per week

Ben jij gepassioneerd door al het heerlijks uit Italië? Bij Petrus Boonekamp Nederland krijg je de unieke kans om jouw passie tot leven te brengen als Italiaanse Smaakmaker - Account Manager Horeca in de bruisende Randstad.

uitgelicht

Productie Stagiair(e) bij o.a. ZeeZout en Cinema in Concert

Amsterdam
40 uur per week

Making Waves zoekt Productie Stagiair(e) (fulltime). Als productie stagiair(e) maak je deel uit van het productie team en zal je aan de slag gaan voor de verschillende evenementen die wij organiseren. Je komt terecht in een jong en creatief team gevestigd in Amsterdam. Ben je gek op festivals, muziek en films? Wie weet is deze stage dan iets voor jou!

1/4

Al onze vacatures

Filter op categorie

Reset filter

Uren

Ik zoek naar

Vereiste ervaring

Regio

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Er zijn op dit moment geen vacatures gevonden voor deze zoekopdracht 😢
Reset filter