De beste mensen vind je via Via, dus laat het dan via ons zijn..

Vacatures opstellen, gesprekken voeren, contractonderhandelingen - natúúrlijk heb je geen tijd om de perfecte kandidaat te vinden. Maar wij wel. En daarom doen wij het gewoon voor je. Relaxed, snel, efficiënt en op een manier die bij jou past.

Wel gebruik maken van onze kennis en expertise, maar het traject in eigen hand houden? Geen probleem. Liever een kandidaat via detachering? Sorted. Wij vinden namelijk professionele kandidaten voor iedere vacature en functie, op ieder niveau. Zo. Kun jij je weer bezighouden met de dingen waar je écht goed in bent.

Met meer dan 15 jaar werkervaring en een gigantisch netwerk in de creatieve industrie snappen we als geen ander wat de hedendaagse (young) professional bezighoudt. We staan direct in contact met de doelgroep en werven kandidaten meteen vanuit eigen (social media) kanalen en onze constant groeiende database. Naast onze pakketten, bieden we daarom ook recruitment diensten aan.

Recruitment
diensten

Als Recruitment expert helpen we je graag verder in het maken en beoordelen van je selectie. Jij kiest uit één van vier recruitment diensten die we aanbieden, en wij gaan vervolgens binnen ons unieke netwerk in de creatieve industrie op zoek naar de meest geschikte kandidaten. We trekken alles uit de kast. Onze socials & community, de jarenlang opgebouwde database of de vaste partners waar we mee werken. Niets is te gek.

Recruitment

De klassieke recruitment dienst, maar volgens onze (relaxte) werkwijze. We plaatsen je vacature op ons platform en zetten daarnaast ook onze social media & netwerk in. We doen de selecties, voeren de eerste gesprekken en stellen geschikte kandidaten aan je voor, tot we de perfecte gevonden hebben.

Ons geheime wapen in de zoektocht naar jouw nieuwe werknemers? Ons uitgebreide netwerk. Wij helpen je om de taal van je doelgroep te spreken, en zorgen ervoor dat jouw boodschap écht duidelijk overkomt. Zo weten we altijd de juiste mensen voor jouw job te vinden. Onze fee zit tussen de 21%-25% gebaseerd op een bruto jaarsalaris, afhankelijk van het type functie, op basis van no cure, no pay.

Lees meer
Lees minder
Lees meer
Lees minder
Dit wil ik
Dit wil ik
Employer Branding

Om de wervingsdoelstellingen te kunnen behalen is los van een sterke vacaturetekst, ook de uitstraling van je organisatie extreem belangrijk. Duidelijk laten zien dat je een gezellige en veilige werkomgeving-, en plek te bieden hebt is een absolute pre! Een sterke Employer Branding Campagne zorgt ervoor dat je bedrijf aantrekkelijk is voor de werkzoekenden.

Feit is dat de werkzoekenden in deze krappe markt veel keus hebben, waardoor de aard van de nieuwe werkplek-, en dus werkgever doorslaggevend zijn om kandidaten aan te trekken. Het blijft namelijk zwaar onderschat wat voor negatief effect een vlakke, eenzijdige vacature-tekst kan hebben i.c.m. onaantrekkelijk beeld. Wij zijn ervan overtuigd dat met de juiste recruitment strategie en advertenties wij de doelgroep kunnen prikkelen, en het gewenste resultaat kunnen behalen.

Lees meer
Lees minder
Lees meer
Lees minder
Dit wil ik
Dit wil ik
Detachering

Zoek je ondersteuning voor een project of vaste periode? Wij hebben een grote poule aan ambitieuze professionals in dienst – inzetbaar voor verschillende functies, op alle niveaus. Mochten we (nog) niet hebben waar jij naar opzoek bent, dan zorgen we dat we ze - binnen no time - vinden!

Flexibiliteit in personele bezetting is altijd handig, zeker voor klanten die met onregelmatig grote projecten te maken hebben, of gewoonweg een langere periode willen aftasten in hoeverre ze een functie definitief willen invullen. Voor deze- en genoeg andere redenen bieden wij ook detachering aan. Je krijgt dan de beste en leukste mensen op de werkvloer, die via ons in dienst zijn. Minder risico’s, en meer flexibiliteit dus!

Lees meer
Lees minder
Lees meer
Lees minder
Dit wil ik
Dit wil ik
Uitzenden

Soms ben je gewoon op zoek naar tijdelijk personeel voor een korte opdracht. Je hebt dan geen zin in een lang sollicitatieproces, maar wil juist lekker snel aan de bak. Herkenbaar? Dan hebben we goed nieuws voor je, want ook voor de allerbeste uitzendkrachten kun je bij ons terecht.

Wij duiken onze database in voor flexibele uitzendkrachten, die op korte termijn bij je aan de slag gaan. We regelen niet alleen de allerbeste mensen, maar nemen je ook nog alle administratie uit handen én dienen als tussenpersoon. Makkelijk en supersnel.

Lees meer
Lees minder
Lees meer
Lees minder
Dit wil ik
Dit wil ik

Recruitment traject in 5 stappen

Good things take time. En in het geval van ons recruitmenttraject gemiddeld zo’n 4 tot 6 weken. In deze periode zetten we je vacature uit op al onze kanalen, maken we een eerste selectie, plannen- en voeren we de (eerste) gesprekken, én nemen we samen met jou natuurlijk een geschikte kandidaat voor je aan. Loopt het proces gesmeerd? Dan kan het natuurlijk ook zo zijn dat we binnen een week al iemand vinden!

Stap
1

Opdrachtbevestiging

Opdrachtbevestiging en uitzetten vacature op al onze kanalen

Stap
2

Selectie maken

Maken eerste selectie, voeren voorgesprekken en evt. extra acties ondernemen t.b.v. extra kandidaten

Stap
3

Gesprekken inplannen

Gesprekken inplannen voorgestelde kandidaten of selectie kandidaten voortkomend uit extra acties

Stap
4

Gesprekken

Eventueel gesprekken met kandidaten voortgekomen uit extra acties

Stap
5

Afronden

Afrondende fase m.b.t. succesvol aannemen kandidaat

Success Cases

0
1
Westergas

De perfecte CEO nodig binnen een strakke deadline? Ja natúúrlijk. Het Westergas terrein, al meer dan 50 jaar een bekende cultuur en entertainment broedplaats in Amsterdam, was overgenomen door nieuwe eigenaren en stakeholders met grote dromen en ambities. Om de grootse plannen te behalen, waren ze drastisch op zoek naar een nieuwe CEO die mensen echt kon samenbrengen én de weg kon leiden naar de spectaculaire relaunch van het hele terrein.

Success Case 0
1

Westergas

Om de zoektocht nog een tikkeltje uitdagender te maken hadden ze ook al een harde launch date gecommuniceerd en kregen wij dus een onmisbare deadline. Eindstand? Wij leverden ze beste Chief in de game, precies op tijd voor de kick-off.

Het is gelukt dankzij de combinatie van een pro actieve zoektocht binnen onze eigen community en een effectieve online campagne via onze eigen kanalen. Een warm en sterk netwerk samen met serieus bereik binnen de juiste doelgroep blijkt vaak de sleutel tot succes. Dankzij ons volledige team en onze krachtige social media profielen, lukte het ons om een wervingscampagne uit te rollen die binnen slechts vier weken tot een succesvol einde kwam, met maar liefst 3 geschikte kandidaten om uit te kiezen. De unieke design stijl van de marketingcampagne leverde ook nog eens fantastische zichtbaarheid, awareness en employer branding op voor de klant. Precies zoals we dat het liefst zien.

Meer weten over recruitment via Via?
Download onze presentatie
Download onze presentatie
Lees meer
Lees meer
0
2
Sony Music

Wij kiezen onze klanten aandachtig uit en baseren dat niet alleen op aansprekende en kwalitatieve vacatures, maar ook op de culturele fit die moeiteloos moet aansluiten. Want als dat zo is, weten wij precies wat er moet gebeuren om exact het juiste talent te vinden. Dus toen een van de grootste internationale platenlabels ons vroeg om een nieuwe global marketing director te vinden, was het antwoord zonder twijfel en volmondig: ja!

Success Case 0
2

Sony Music

Dankzij onze eerdere werkervaring met het label, hielp onze kennis van het bedrijf ons om een voorsprong te krijgen op het scherp profileren van de behoeften voor deze essentiële marketing functie. Een voordeel dat ook echt nodig was, want eerlijk gezegd wisten beide partijen dat dit een moeilijk zoektocht zou worden. Er zijn slechts enkele professionele profielen in het land met skills op dit niveau, die ook nog eens de benodigde jaren aan ervaring hebben en buitengewone competentie bezitten.

Gelukkig weet niemand wat onmogelijk betekent bij ons op kantoor, dus begonnen we direct. Uiteindelijk leverden we de perfecte kandidaat aan, dankzij onze eigen platformen, soft skills, warme netwerk en volledige toewijding aan de klus. En terwijl hun nieuwe top talent Alicia Keys mocht ontmoeten in Londen tijdens zijn eerste werkweek, zagen zij hun verwachtingen voldaan worden en mochten wij ze zelfs een klein beetje overtreffen. Teamwork makes the dream work.

Meer weten over recruitment via Via?
Download onze presentatie
Download onze presentatie
Lees meer
Lees meer
0
3
Event Company X

Veel bedrijven hebben strategisch moeten omdenken als gevolg van COVID-19, maar weinig hebben het zo goed gedaan als Event Company X. Het tijdelijk omschakelen van hun core business (het organiseren van grootschalige dance events) naar het leveren van gezondheid check services voor de regering bleek een erg slimme en succesvolle zet te zijn. Daar hadden ze echter wel een heel groot nieuw team voor nodig binnen een hele korte tijd. Na een eerste poging om zelf mensen te vinden, werd het al gauw duidelijk dat dit geen makkelijke missie zou zijn. En dus namen ze contact met ons op om de klus te klaren.

Success Case 0
3

Event Company X

Onze grootste uitdaging? Een nieuwe baan waar niemand ooit eerder van gehoord heeft, aantrekkelijk maken. Zelfs al was het in de saaiste werkomgeving ooit. En dan ook nog eens een grote groep jongeren overtuigen in een compleet oververhitte markt, als we dan toch al bezig zijn.

Dus hoe hebben we het gedaan? We begonnen met het upgraden van de branding en designs van de campagne content om alvast de aandacht te trekken van ons publiek, voordat we een vlijmscherpe en slimme targeting strategie uitrolden op al hun favoriete platforms. Zo verrasten we ze met een gloednieuwe manier om extra geld te verdienen, zodra ze in aanraking kwamen met onze content.

De campagne leverde veel groei op voor de klant en zo bleef de vraag naar nieuw personeel via ons ook groeien. Uiteindelijk hebben we zelfs de recruitment gedaan van het corporate team om de lange termijn visie te versterken die veel verder keek dan de pandemie. Zo leverden we een kick-ass strategie die precies de juiste mensen en cultuur aantrok.

Meer weten over recruitment via Via?
Download onze presentatie
Download onze presentatie
Lees meer
Lees meer

Testimonials van onze kandidaten

Junior A&R Manager

Vacature Via heeft mij tijdens het vinden van mijn huidige baan perfect begeleidt. Door de gepersonaliseerde mails was ik er snel bij en vanaf dat moment liep alles gestroomlijnd. Tijdens het solliciteren bood het recruitment team mij meerdere suggesties voor vergelijkbare functies bij andere werkgevers om mijn kansen te vergroten. Uiteindelijk is het mij hierdoor gelukt om deze geweldige baan te vinden!

Administratief Medewerker

Tijdens mijn sollicitatie process werd ik keurig geholpen door Sharida van Vacature Via! Een vlotte spontane dame die van aanpakken wist. Proactief en doelbewust. Dankzij Vacature Via is de stap van werkzoekend naar werkvindend veel minder groot! Om die reden raadt ik het bedrijf zeker aan voor andere die erg zoekende zijn naar een nieuwe uitdaging.

Marketing Manager

Vacature Via is wel echt mijn go-to platform als het gaat om het vinden van je droombaan! Zo zag ik mijn droombaan voorbij komen via hun socials, deze kans heb ik toen natuurlijk gelijk gepakt. Ze waren erg betrokken tijdens mijn traject. Zo hebben ze mij geholpen bij het onderhandelen van mijn salaris, maar waren ze er ook om even zenuwen af te schudden. Inmiddels zit ik al een tijd erg goed op mijn plek!

Junior A&R Manager

Vacature Via heeft mij tijdens het vinden van mijn huidige baan perfect begeleidt. Door de gepersonaliseerde mails was ik er snel bij en vanaf dat moment liep alles gestroomlijnd. Tijdens het solliciteren bood het recruitment team mij meerdere suggesties voor vergelijkbare functies bij andere werkgevers om mijn kansen te vergroten. Uiteindelijk is het mij hierdoor gelukt om deze geweldige baan te vinden!

Administratief Medewerker

Tijdens mijn sollicitatie process werd ik keurig geholpen door Sharida van Vacature Via! Een vlotte spontane dame die van aanpakken wist. Proactief en doelbewust. Dankzij Vacature Via is de stap van werkzoekend naar werkvindend veel minder groot! Om die reden raadt ik het bedrijf zeker aan voor andere die erg zoekende zijn naar een nieuwe uitdaging.

Het recruitment team

Men neme een flinke dosis ervaring en talent, een portie creativiteit waar Bob Ross ‘u’ tegen zou zeggen én mega connected binnen een groot, loyaal netwerk. Gooi deze ingrediënten in de mix, overgiet ze met een relaxed sausje en je hebt de basis voor de beste bende uit de bizz - ons Dream Team.

Ohja, vergeet vooral het korreltje zout niet ;)

Deze mensen snappen pas echt hoe het werkt. En kunnen veel méér dan alleen de knapste koppen uit de creatieve industrie aan een baan of personeel helpen. Hun supertalent? Het bouwen, aanspreken en enthousiast maken van een betrokken community. Hun geheime ingrediënt? Jou connecten met je doelgroep of droomjob. In welke professionele industrie dan ook. Name a better team. We’ll wait.