inschrijfformulier

De leukste banen en de beste mensen, dat is wat wij bieden.

Die “beste mensen” ben jij, dat weten we zeker! We binden nu een flink aantal jaar de ideale doelgroep via social media aan ons platform, waardoor we altijd kwaliteit kunnen leveren. Mede dankzij het feit dat we zo goed met jullie kunnen communiceren en we elkaar gewoonweg goed begrijpen. Dit gaan we qua service wederom een tandje opschroeven; service voor onze klanten, en dus ook service voor jou!

Schrijf je dus NU in voor onze talent pool; dan gaan we flink voor je aan de bak. Dit betekent dat jij als (young) professional via ons in contact komt met de klanten die ons exclusief de opdracht hebben gegeven voor hen op zoek te gaan naar de beste mensen, wat vervolgens inhoudt dat wij voor je gaan onderhandelen, de beste match maken en je eventueel ook hoogwaardig kunnen gaan uitzenden bij te leukste banen en tofste werkgevers.

Inschrijf­formulier

Als je onderstaand formulier invult, dan maak je het ons alleen maar nog makkelijker om je te vinden en matchen aan de ideale job. Leuk toch!?

Note: Om je zo goed mogelijk te kunnen vinden in onze talentpool is het belangrijk om je profiel volledig in te vullen, daarom hebben wij alle velden “verplicht” gemaakt. Op deze manier kunnen wij de beste matches maken en helpen wij jou hopelijk aan een droombaan!

1. Persoonlijke informatie
2. CV, Portfolio & Skills
Maximaal 7MB
Door komma's gescheiden reeks skills. Bijv: Copywriting, Photoshop, Adobe Premiere Pro
3. Social Media
Moet bevatten: https://linkedin.com/in/..
4. Extra informatie
Bedankt, we hebben je inzending ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan. Probeer het opnieuw