The Latest

Work Talks

19/03/2024

Wil je een stap vooruit zetten in je carriĆØre? Ben je op zoek naar meer dan alleen reguliere coaching? Bij ons, Vacature Via, kun je dan in gesprek met 1 van onze experts.

The Latest

Frida Boeke luistert willekeurig vreemde mensen af op straat... Wait! What?

25-04-2024

Naast het bieden van droombanen, proberen we jullie ook zoveel mogelijk te inspireren. Mooie, positieve verhalen kunnen immers ook bijdragen aan je motivatie, en hopelijk op zā€™n minst een glimlach op je gezicht toveren wat zorgt voor een upgrade van je dag. Least we can do! Om die reden hebben we verschillende mensen uit de creatieve industrie 10 vragen gesteld voor onze nieuwste rubriek "Wait! What?". Zoals gezegd geloven we dat iedereen elkaar kan inspireren met zijn of haar verhaal!

uitgelicht

Gezocht: Operationeel Manager Horeca

Amsterdam
40 uur per week

Goed nieuws! We zoeken er zelfs meerdere. We zijn op zoek naar Operationeel Managers voor verschillende horecazaken in Amsterdam en Leiden, namelijk: Karavaan, Louie Louie, Pacific en Hotel Rumour. Ben jij de aanpakker mƩt ervaring die wij zoeken? Solliciteer direct!

uitgelicht

Media Sales Consultant bij Topic Media

Amsterdam
40 uur per week

Als Media Sales Consultant ga je je eigen bewustwordingscampagne creƫren voor Topic Talks magazine FLAIR, Linda Loves of EW weekblad. Hierin zoomen we in op verschillende onderwerpen. Met jouw sterke research skills ben je in staat om diep in een onderwerp te duiken en trends te ontdekken, waardoor je originele invalshoeken kunt bedenken die jou helpen bij het ontwikkelen van ideeƫn om zo telefonisch klanten te pitchen voor een mogelijke samenwerking. Hierbij draag je verantwoordelijkheid voor je eigen campagne en het bijhorende verkooptarget van de campagne, als voor de coƶrdinatie van de content, die wij samen met onze klanten en experts creƫren.

1/4

Al onze vacatures

Filter op categorie

Reset filter

Uren

Ik zoek naar

Vereiste ervaring

Regio

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Er zijn op dit moment geen vacatures gevonden voor deze zoekopdracht šŸ˜¢
Reset filter