Maak kennis met

Stichting Fashion for Good

Maak kennis met Stichting Fashion for Good

Stichting Fashion for Good, met ANBI-status, heeft in oktober 2018 zijn deuren geopend als interactief modemuseum en richt zich op de toekomst van fashion. Het museum vertelt de verhalen achter de kleren die je draagt en hoe je met de juiste keuzes voor die kleren een positieve impact kan hebben op de mode-industrie. Fashion for Good gelooft dat de mode-industrie kan én moet veranderen, en helpt daarom om de juiste kennis hierover te verspreiden. Een must-visit voor iedereen die geïnteresseerd is in mode, duurzaamheid of innovatie. Fashion for Good zet zich niet alleen in als changemaker met het museum, maar brengt ook de mode-industrie samen via hun Innovatieplatform. Dit platform brengt innovatieve oplossingen - vaak start-ups - samen met internationale kledingmerken en fabrikanten om zo nieuwe technologieën en bedrijfsmodellen te stimuleren en op te schalen om zo de industrie te veranderen. Het Museum wordt ondersteund door de Laudes Foundation als initiator en ontvangt ook steun van VSBfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Amsterdams Fonds voor de Kunst, het Kickstart Cultuurfonds, het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en de Europese Unie via het Allthings.bioPRO project, onderdeel van het onderzoek- en innovatieprogramma Horizon 2020. Het Fashion for Good Museum is officieel geregistreerd bij het Museumregister en de Museumvereniging ​​en is gratis te bezoeken met een Museumkaart.

Inclusiviteit Bij Fashion for Good zijn we trots op onze Good Fashion community en richten we ons op samenwerkingen met een focus op het creëren van een positieve impact en het bouwen aan een wereldwijde positieve verandering. We hechten grote waarde aan het hebben van een divers team met verschillende standpunten en geloven dat we dingen anders moeten doen om innovatie te stimuleren en verandering te bewerkstelligen. We zijn een internationaal team, momenteel met 11 nationaliteiten, dat toegewijd is aan het creëren van een inclusieve omgeving waar iedereen welkom is om zichzelf te zijn en zijn best te doen. We beschouwen alle kandidaten die bij ons solliciteren op basis van hun academische kwalificaties en professionele ervaring.

Meer vacatures van

Stichting Fashion for Good

Verlopen ⌛️

01 september 2022

Events & Programme Manager bij het Fashion for Good Museum
Stichting Fashion for Good
Amsterdam
40 uur per week

Stichting Fashion for Good, met ANBI-status, heeft in oktober 2018 zijn deuren geopend als interactief modemuseum en richt zich op de toekomst van fashion. Het museum vertelt de verhalen achter de kleren die je draagt en hoe je met de juiste keuzes voor die kleren een positieve impact kan hebben op de mode-industrie. Fashion for Good gelooft dat de mode-industrie kan én moet veranderen, en helpt daarom om de juiste kennis hierover te verspreiden. Een must-visit voor iedereen die geïnteresseerd is in mode, duurzaamheid of innovatie. Fashion for Good zet zich niet alleen in als changemaker met het museum, maar brengt ook de mode-industrie samen via hun Innovatieplatform. Dit platform brengt innovatieve oplossingen - vaak start-ups - samen met internationale kledingmerken en fabrikanten om zo nieuwe technologieën en bedrijfsmodellen te stimuleren en op te schalen om zo de industrie te veranderen. Het Museum wordt ondersteund door de Laudes Foundation als initiator en ontvangt ook steun van VSBfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Amsterdams Fonds voor de Kunst, het Kickstart Cultuurfonds, het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en de Europese Unie via het Allthings.bioPRO project, onderdeel van het onderzoek- en innovatieprogramma Horizon 2020. Het Fashion for Good Museum is officieel geregistreerd bij het Museumregister en de Museumvereniging ​​en is gratis te bezoeken met een Museumkaart. Inclusiviteit Bij Fashion for Good zijn we trots op onze Good Fashion community en richten we ons op samenwerkingen met een focus op het creëren van een positieve impact en het bouwen aan een wereldwijde positieve verandering. We hechten grote waarde aan het hebben van een divers team met verschillende standpunten en geloven dat we dingen anders moeten doen om innovatie te stimuleren en verandering te bewerkstelligen. We zijn een internationaal team, momenteel met 11 nationaliteiten, dat toegewijd is aan het creëren van een inclusieve omgeving waar iedereen welkom is om zichzelf te zijn en zijn best te doen. We beschouwen alle kandidaten die bij ons solliciteren op basis van hun academische kwalificaties en professionele ervaring.