Contact

Hi! Wij zijn Vacature Via.

Wij regelen de leukste vacatures en de beste mensen. Relaxed, simpel en altijd op een manier die bij jou past. Vacature uitzetten voor een nieuwe collega die zo snel mogelijk aan de slag kan? Regelen we voor je. Op zoek naar je nieuwe droombaan? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. You name it, wij regelen het.

Waarom we de beste zijn? Omdat we snappen hoe het werkt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de creatieve industrie weten we hoe lastig het is om goede werknemers én goede werkgevers te vinden. En ook dat je de beste mensen en vacatures – uiteindelijk – altijd via via vindt. We zetten daarom niet alleen onze site en social media kanalen met groot online bereik in, maar ook onze eigen database en ons netwerk. Zo vinden we altijd wat je zoekt. Want de beste mensen en de leukste vacatures vind je via Via, dus via ons.

The Dream Team

Heb je vragen over het plaatsen van een vacature, wil je iets leuks vertellen, of iets anders met ons delen? Neem dan contact met ons op. Vinden we altijd gezellig.

Koninginneweg 220H
1075 EL, Amsterdam
info@vacaturevia.nl
+31 (0) 20 89 50 466
 
www.vacaturevia.nl

© 2021 Vacature Via B.V.