Contact

Vacature Via brengt al jaren de leukste banen en het beste personeel op de meest aantrekkelijke manier bij elkaar: via de website, social media en waar nodig- of gewenst in person! Met maar liefst ruim 100.000 werkzoekenden per maand op de website, meer dan 34.000 likes op Facebook en een steady following op de overige social mediakanalen (met de hoogste engagement uit de branche!), geven wij al onze followers en bezoekers elke dag de juiste tools om in contact te komen met de leukste werkgevers en vi(s)a versa. Met extra online functionaliteiten als een CV upload mogelijkheid en een Freelance Prikbord proberen wij ons publiek alleen maar meer tools te geven om die droombaan te vinden!

– Okee, leuk al die cijfers. Maar wat doen jullie dan precies?

Nou, wij plaatsen vacatures in de creatieve branche en daarbuiten. Dit kan variëren van Marketing Manager bij een tof platenlabel tot Project Manager bij een scheikundig museum. Daarnaast kunnen wij uiteraard ook specifiek op zoek gaan naar een geschikte kandidaat. Onze recruitment tak gaat dan intensief voor je (bedrijf) aan de slag, van assistent/starter tot headhunting level! Tot slot bieden wij ook flexibel en creatief personeel via detachering aan. Ben je opzoek naar ondersteuning voor een vaste periode? Voor bijvoorbeeld een bepaald project? Wij staan in contact met ambitieuze professionals die direct inzetbaar zijn voor verschillende functies op alle niveaus.

Heb je nog opmerkingen of vragen, misschien iets leuks te vertellen, wil je een goede grap kwijt of is er iets serieus dat je met ons wil delen? Neem dan contact met ons op. Vinden we altijd gezellig en dus staan we je graag te woord.

Feit is dat je de leukste mensen gewoonweg via via vindt, dus laat dat dan via ons zijn!

The Dream Team

Dus heb je een algemene vraag over het plaatsen van een vacature, detachering of iets anders, stuur dan gerust een mail naar info@vacaturevia.nl of bel naar ons kantoor op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 uur. Heb je een specifieke vraag over je geplaatste vacature, mail dan support@vacaturevia.nl of stuur ons een bericht via Whatsapp. OF check onze veel gestelde vragen pagina 🙂

Baarsjesweg 201-1
1057 HR, Amsterdam
info@vacaturevia.nl
+31 (0) 20 89 50 466
 
www.vacaturevia.nl

© 2021 Vacature Via B.V.