De beste mensen vind je via Via, dus laat het dan via ons zijn...

Met meer dan 15 jaar werkervaring in de creatieve industrie, weten wij wat er nodig is om jouw project of onderneming tot een succes te maken. Met specialisaties in tech, design, entertainment, marketing en finance kunnen wij een volledig team voor je inrichten. Kennis is macht en je bent wie je kent! 💪🏽

Zoek je extra versterking voor een bepaalde tijd en wil je wel flexibel blijven? Dan kun je personeel via detachering inhuren. 

Door ons netwerk, flinke database en onze friends & followers zijn wij in staat de juiste matches te creëren tussen opdrachtgever en onze professionals. Natuurlijk geldt dit al langere tijd voor flexibele personeelsoplossingen, maar ook op het gebied van detachering staat Vacature Via voor je klaar. 

Met één van de grootste social followings binnen de markt en zeker weten het grootste creatieve netwerk, staan wij meer dan wie dan ook in contact met onze doelgroep en snappen wij als geen ander wat de hedendaagse (young) professional bezig houdt. Wij werven de kandidaten vanuit onze eigen kanalen, zoals de eerder genoemde social media en onze constant groeiende database.

Ben je opzoek naar ondersteuning voor een vaste periode? Voor bijvoorbeeld een bepaald project? Wij staan in contact met ambitieuze professionals die direct inzetbaar zijn voor verschillende functies op alle niveaus. Gemotiveerde specialisten die je op tijdelijke basis kunt inzetten van project manager tot creatieve director, you name it! 

Wij nemen de werving uit handen en selecteren de beste kandidaten. De kandidaat kan direct bij je aan de slag op projectbasis, via detachering of een detavastconstructie. 

Vacature Via treedt hierbij op als juridisch werkgever van de medewerkers, zodat je gevrijwaard bent van de arbeidsrechtelijke en contractuele risico’s en administratieve verplichtingen.

Dus wil je meer informatie over detachering, neem dan direct contact op met Marc Derby via marc@vacaturevia.nl of bel naar ons kantoor op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 uur. 🙂

© 2021 Vacature Via B.V.