Onze pakketten & tarieven

Leuk dat je een vacature wil plaatsen! Hier vind je alle informatie die je nodig hebt. Toch nog vragen?
Neem dan contact met ons op via support@vacaturevia.nl.

Wil je deze informatie nog overzichtelijker in een presentatie? Download deze dan HIER.

Kies uit verschillende pakketten die variëren in looptijd, aantal socialmedia-momenten en de hoeveelheid service en advies die je van ons ontvangt.
Van een startklaar, simpel basispakket tot een uitgebreid en volledig recruitmenttraject.

3000+ bedrijven gingen je voor | 100.000+ werkzoekenden p/m | Grote following op social media | Betaal makkelijk op factuur of via iDEAL
Geen tijd? Laat alles door ons doen

vacature tarieven 2023

HANDIG OM THE WETEN:

Bij afname van 1 pakket kun je 1 vacature, stage of freelance oproep plaatsen. Dit houdt in dat er maar 1 functie per plaatsing beschreven kan worden. Wil je graag meerdere functies bij ons uitzetten? Mail dan Nadine via nadine@vacaturevia.nl voor meer informatie.

Looptijd: aantal dagen zichtbaar op de website
Social: aantal keer getoond op onze Instagram-, Facebook-, en LinkedIn-pagina
Persoonlijk advies: altijd telefonisch bereikbaar voor vacature- en HR-advies
Zelfde dag online: vóór 15:00 uur uploaden betekent dezelfde dag online
Uploadservice: wij zetten de vacature voor jou online
o.a: op aanvraag.

EXTRA TERMEN:

Betalingstermijn en opties: betaal binnen 14 dagen op factuur, via creditcard of iDeal
Nieuwsbrief: ga mee in onze wekelijkse nieuwsbrief met meer dan 4500 abonnees

Beschrijving per pakket

VACATURE PAKKETTEN

Basis – €235,00 excl. btw
Snelle sluitingsdatum? Deze is voor jou!

Social media, nieuwsbrief en 14 dagen online. De perfecte basis, als je het ons vraagt. Je plaatst de vacature simpel en snel zelf via het uploadformulier.

Compleet – €350,00 excl. btw
Deze is voor de doe-het-zelvers. Ons complete DIY-pakket voor het vinden van de juiste kandidaat.

De vacature staat 30 dagen online, verschijnt één keer op onze socialmedia-kanalen en één keer in onze wekelijkse nieuwsbrief. Je plaatst de vacature simpel en snel zelf via het uploadformulier.

Smart – €450,00 excl. btw
Het allerslimste pakket voor wie vandaag nog de beste kandidaat wilt vinden.

Upload de vacature voor 15:00 uur en hij staat dezelfde dag nog online. De looptijd is 60 dagen en je krijgt een extra socialmedia-moment die je kunt inzetten wanneer je wilt. Je plaatst de vacature simpel en snel zelf via het uploadformulier.

All-In – €550,00 excl. btw
The winner takes it all.

In dit pakket nemen we je al het werk uit handen. Je kiest zelf hoe lang de vacature online staat (maximaal 1 jaar) en hoe vaak hij getoond wordt op onze socialmedia-kanalen. Ook verschijnt hij in onze nieuwsbrief en als banner op de homepage.

*Voor onze pakketten gelden verschillende voorwaarden. Prijzen zijn per vacature en excl. BTW.

STAGES EN FREELANCE PAKKETTEN

Ook de beste stagiair(e)s en freelancers vind je via Via. Voor stages heb je een pakket met een looptijd van 90 dagen en je stage wordt 2x getoond op al onze social media kanalen. Voor het vinden van de perfecte freelancer is er het pakket Freelance. Je vacature staat 30 dagen online en wordt een keer getoond op onze social media kanalen; perfect voor wie snel een creatieve freelancer nodig heeft.

RECRUITMENT DIENSTEN

Vacatures opstellen, gesprekken voeren, contractonderhandelingen – natúúrlijk heb je geen tijd om de perfecte kandidaat te vinden. Maar wij wel. En daarom doen wij het gewoon voor je. Relaxed, snel, efficiënt en op een manier die bij jou past. Wel gebruikmaken van onze kennis en expertise, maar het traject in eigen hand houden? Geen probleem. Liever een kandidaat via detachering? Sorted. Want wij vinden professionele kandidaten voor iedere vacature en functie, op ieder niveau. Zo. Kun jij je weer bezighouden met de dingen waar je écht goed in bent.

Met meer dan 15 jaar werkervaring en een gigantisch netwerk in de creatieve industrie snappen we als geen ander wat de hedendaagse (young) professional bezighoudt. We staan direct in contact met onze doelgroep en werven kandidaten meteen vanuit onze eigen (social media) kanalen en onze constant groeiende database. Naast onze pakketten, bieden we daarom ook Recruitment-diensten aan.

Meer lezen hierover? Klik hier.

VACATURE VIA BOOST
Staat je vacature al online bij ons op de website, maar kan hij wel een boost gebruiken? Met onze Vacature Via Boost-service promoten we je bestaande vacature op onze Instagram-pagina en targeten we zeer specifiek op relevante doelgroepen. Bijvoorbeeld op personen die gespecialiseerd zijn in een bepaald vakgebied. Of mensen met gerelateerde interesses. Zo zorgen we ervoor dat je alleen de juiste personen bereikt, en je vacature dus letterlijk en figuurlijk een flinke boost krijgt.

Hoe dat er precies uitziet? Supersimpel. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, gebruiken we de afbeelding en titel van je huidige vacature, of kun je een nieuwe afbeelding, video of gif aanleveren. Je kiest uit een looptijd van één of twee weken, en realiseert daarmee zo’n 17.000 tot 35.000 impressies en tot wel 250 clicks. Interessant? Dan kun je kiezen uit drie pakketten:

Pakket A – €450,00 excl. btw
Onze korte boost, met maximaal resultaat binnen 7 dagen.

Met een bestaande afbeelding bereik je in 7 dagen 12.000 mensen met 17.000 impressies, die je 100 clicks opleveren.

Pakket B – €650,00 excl. btw
Twee weken je vacature boosten, zonder er zelf iets voor te doen? Deze is voor jou!

Met een bestaande afbeelding bereik je in 14 dagen 15.000 mensen met 20.000 impressies, die je 125 clicks opleveren.

Pakket C – Prijs op aanvraag
Nieuw beeld, nieuwe boost. Het ideale en krachtigste pakket voor wie nét iets extra’s wil.

Met een zelfgekozen afbeelding, video of gif bereik je in 14 dagen 20.000 mensen met 35.000 impressies, die 225 clicks opleveren.

*Disclaimer: bovenstaande cijfers zijn de verwachte resultaten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleen

Wil je meer informatie over de recruitment diensten? Neem dan contact op met Susa via susa@vacaturevia.nl of bel naar ons kantoor op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 uur.

Stages & Freelance Pakketten

stage freelance 2023 tarieven

© 2021 Vacature Via B.V.