Onze pakketten & tarieven

Wat leuk dat je een vacature wil plaatsen! Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt voor het plaatsen van een vacature. Lees het op je gemak door en dan hopen wij je snel aan een nieuwe collega te kunnen helpen. Mocht je direct vragen hebben neem dan contact met ons op via support@vacturevia.nl.

Voor het geval je geen idee hebt: Pakket 3 wordt het meest gekozen en “All-In” is het makkelijkst.

De beste mensen vind je Via, dus laat het dan altijd via ons zijn…

aanpassing.001

*Voor alle pakketten gelden verschillende voorwaarden, lees deze zorgvuldig door. De prijzen zijn per Vacature en zijn ex BTW.  

Handig om te weten:

Looptijd: aantal dagen dat de vacature zichtbaar is op de website
Social: het aantal Social Media momenten op onze Instagram-, Facebook-, en LinkedIn pagina
CV search: de mogelijkheid om een selectie te ontvangen uit onze database met professionals
Persoonlijk advies en traject: altijd telefonisch bereikbaar vacature- en HR advies
Zelfde dag online: als de vacature voor 15:00 is geüpload, dan staat de vacature dezelfde dag nog online
Uploadservice: wij plaatsen de vacature voor jou zodat jij het uploadformulier niet hoeft in te vullen. Het enige wat je hoeft te doen is ons mailen.
o.a: Op aanvraag.
Pro: Deze pakketten bestel je door ons te mailen op info@vacaturevia.nl

Extra termen:
Betalingstermijn en opties: Ons betalingstermijn is 14 dagen en je hebt de mogelijkheid om via het uploadformulier te betalen met creditcard, iDeal of op factuur.
Nieuwsbrief: Elke maandag versturen we naar onze 4500+ abonnees een overzicht van onze nieuwste vacatures. Aan de hand van het pakket die jij kiest, kun je daar ook in uitgelicht worden.

Wil je meer informatie over de Pro pakketten? Neem dan direct contact op met Marc Derby via marc@vacaturevia.nl of bel naar ons kantoor op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 uur.

Wij zijn Vacature Via! 

3000+ bedrijven gingen je voor | 100.000+ werkzoekenden p/m | Grote following op social media | Betaal makkelijk op factuur of via iDEAL
Geen tijd? Laat alles door ons doen

Beschrijving per pakket

START
Dit is ons instappakket. De vacature staat 14 dagen online en wordt een keer meegenomen in onze wekelijkse nieuwsbrief. Upload gemakkelijk zelf de vacature via het uploadformulier en betaal direct op factuur, via creditcard of iDeal.

BASIS
Op zoek naar een kandidaat en heb je een sluitingsdatum die snel nadert? Dan is dit het pakket voor jou! De vacature staat 14 dagen online, wordt een keer getoond op al onze Social Media kanalen en een keer meegenomen in onze wekelijkse nieuwsbrief. Upload gemakkelijk zelf de vacature via het uploadformulier en betaal direct op factuur, via creditcard of iDeal.

COMPLEET
Ons aanbevolen “doe het zelf” pakket voor het vinden van een nieuwe aanwinst. De vacature staat 30 dagen online, wordt een keer getoond op al onze Social Media kanalen en een keer meegenomen in onze wekelijkse nieuwsbrief. Upload gemakkelijk zelf de vacature via het uploadformulier en betaal direct op factuur, via creditcard of iDeal.

SMART
Met dit pakket kun je het snelst jouw perfecte kandidaat vinden. Upload de vacature voor 15:00 via het uploadformulier en de vacature staat dezelfde dag nog online! Daarnaast krijg je een extra Social Media moment die je in overleg kunt inzetten wanneer je wilt en staat de vacature 45 dagen online. Upload gemakkelijk zelf de vacature via het uploadformulier en betaal direct op factuur, via creditcard of iDeal.

FREELANCE
Op zoek naar een creatieve freelancer? Dat kan bij ons ook! Plaats jouw oproep nu op ons Freelance Prikbord. De vacature staat 30 dagen online, wordt een keer getoond op al onze Social Media kanalen en een keer meegenomen in onze wekelijkse nieuwsbrief. Upload gemakkelijk zelf de vacature via het uploadformulier en betaal direct op factuur, via creditcard of iDeal.

ALL-IN
Bij dit pakket nemen wij simpelweg alles voor je uit handen en krijg je ook nog eens het meest uitgebreide pakket. Fijn toch?
De vacature staat zo lang als je wilt online en wordt meerdere malen getoond op alle social mediakanalen. Daarnaast wordt het uitgelicht in de nieuwsbrief en wordt het als banner geplaatst op de homepage. En voor dit alles hoef je ons alleen te mailen.

 

 

PRO
Op basis van ons All-in pakket laten wij de sollicitaties binnenkomen in een voor jou exclusief gecreëerde- en toegankelijke online omgeving. Hierbinnen ordenen wij de sollicitaties voor je, en voorzien wij deze van feedback op basis van onze expertise (aantekeningen en aanbevelingen per profiel). Bovendien vullen wij de sollicitaties aan met 3 geschikte, door ons geselecteerde CV’s uit ons eigen bestand! Alles geheel voor jou inzichtelijk, om zo makkelijk tot het vinden en kiezen van de ideale kandidaat te komen! Lees meer…

Recruiters PRO
Aan recruiters bieden wij speciaal de mogelijkheid om gebruik te maken van ons netwerk; dit pakket (op basis van ons All-in pakket) biedt je de mogelijkheid om je search uit te zetten op ons platform! De binnenkomende sollicitaties maken we zichtbaar voor je in een exclusieve online omgeving, en vullen we nog eens extra aan met 3 relevante CV’s uit ons eigen bestand. Een pakket waarmee je als recruiter je slagingskans uitermate vergroot; wij hebben nu eenmaal de beste mensen!
Lees meer…

Werving & Selectie
De klassieke recruitment dienst, maar volgens onze (relaxte) normen en waarden. Hiermee nemen we het gehele traject van werving en selectie bij je uit handen, op basis van no cure no pay. Bij een succesvolle match rekenen we (afhankelijk van de functie) een fee tussen de 21%-25% van een brutojaarsalaris. Vanzelfsprekend is zichtbaarheid op onze platforms middels het all-in pakket een onderdeel van deze dienst!
Lees meer…

Detachering
Wij noemen dit eigenlijk geen detachering, maar “Werken Via”. Ons personeel werkt dan immers via ons, bij jou, voor zolang je ze nodig hebt! Ideaal voor een flexibele personeelsoplossing, waarbij de grootste risico’s bij ons komen te liggen. Zoals je van ons gewend mag zijn leveren we je natuurlijk het allerbeste en leukste (tijdelijke) personeel!
Lees meer…

Stages & Freelance Pakketten

tabel kopie.002

© 2021 Vacature Via B.V.