Maak kennis met

23G

Maak kennis met 23G

23G is een all-internet agency in Rotterdam. Wij maken het internet. Onze focus ligt bij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van websites en apps. We gaan hierbij altijd voor een 10! De wens van de klant staat centraal. Strakke deadlines zijn onze uitdaging en het eindresultaat is altijd vernieuwend.

Gave projecten Natuurlijk werk je bij ons aan grote en uitdagende projecten voor de meest toffe en diverse klanten.

Verantwoordelijkheid Je krijgt bij 23G veel vrijheid en daarmee ook je eigen verantwoordelijkheden. Samen met collega's ga je in teams voor het beste resultaat!

Gerse collega’s Je collega’s zijn open, vriendelijk, professioneel maar vooral zichzelf en altijd in voor een geintje! ;)

Goede spullen Wij maken het internet. Daar horen de beste tools bij. Iedere 23G-er heeft zijn eigen MacBook, telefoon en werkplek om het beste uit zichzelf te halen.

Londen, Parijs, Vegas of sneeuw? Regelmatig bezoeken we een conference in het buitenland om met nog meer inspiratie weer aan de slag te gaan. Verder zoeken we één keer per jaar gezellig met z’n allen een weekend de sneeuw op.

Kansen We staan altijd open voor jouw eigen vernieuwende ideeën, graag zelfs! Kom je met iets interessants, dan krijg je de ruimte om hiermee te experimenteren.

Meer vacatures van

23G

Geen vacatures beschikbaar van dit bedrijf.