Maak kennis met

Exploitatie Maatschappij Spant B.V.

Maak kennis met Spant!

Spant! theater, congres- en evenementenlocatie biedt voor iedere ontmoeting een podium. Wij geloven in de kracht van live ontmoetingen. Elkaar in de ogen kijken. Elkaar de hand schudden. Elkaar een drankje aanbieden en samen proosten. Live ontstaan de ontmoetingen die raken, verbinden, veranderen en groei brengen. Voor jullie als organisaties en voor jou als mens. Daarvoor bieden wij het podium. Het bieden van dat podium gaat bij ons hand in hand met bewuste en duurzame keuzes. Ondernemen met impact, zo wordt dat tegenwoordig genoemd. We koesteren daarbij onze gasten, de maatschappij en de natuur.

Wij zijn trots op de unieke aanpak van Spant, waar cultuur en commercie elkaar ontmoeten en versterken. Ook zijn we trots op ons duurzame beleid. Spant was in 2011 het eerste theater in Nederland dat duurzaamheid serieus op de agenda zette. Inmiddels durven we te stellen dat Spant een van de koplopers is binnen de theater en evenementenbranche als het gaat om duurzaam ondernemen.

Maar boven alles worden wij het meest gelukkig van tevreden gasten en bijzondere ontmoetingen!

Spant! bestaat uit; event- en theater locatie ‘Spant!’ , event- en trouw locatie ‘Fier Bussum’ en theater ‘De Boerderij Huizen’. De gasten van het Spant! zijn dus ook zeer divers, een bruiloft of een zakelijk congres tot een concert van Suzan & Freek. Cabaretiers treden ook graag op zoals Jochem Myjer, Najib Amhali of Daniël Arends.

Lees hier ons verhaal.