Maak kennis met

FX Agency

Maak kennis met FX Agency

FX is een digital bureau. We maken van complexe input, eenvoudige communicatie. We zijn de one stop shop voor conceptontwikkeling- èn uitvoering. We zijn open, creatief, positief, digital native en meesters in het uitleggen van alles dat moeilijk is. Bij FX maken we hard werken leuk. We geloven in veel eigen verantwoordelijkheid en zelfsturende professionals. Jij bepaalt wanneer je een vrije dag hebt. En hoeveel. Of hoe laat je 's ochtends binnen bent. We hebben zo min mogelijk regels, en zo veel mogelijk vertrouwen in elkaar. FX’ers nemen veel verantwoordelijkheid voor hun werk.

Wij geloven dat jij het beste werk maakt als je de vrijheid krijgt om dat op jouw manier te doen. Je bepaalt dus zelf waar je werkt en wanneer. Lekker hè?
Maar, dat betekent ook dat we goed werk verwachten. En alleen op zoek zijn naar zelfstandige, creatieve mensen met een grote liefde voor hun vak. Mensen waarvan collega’s weten: "als het bij hem/haar ligt, dan hoef je je geen zorgen te maken. Wordt gewoon helemaal lekker verzorgd"

We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste professionals die met liefde hard werken aan de nieuwste digitale media met fantastische collega's. Die de sfeer erin kunnen houden terwijl we hard bezig zijn om de deadline te halen. Zeg maar: echte FX'ers. Ben jij er ook zo één? Lees dan snel verder.