Maak kennis met

Kilroy Netherlands B.V.

Maak kennis met KILROY

Bij KILROY geloven we in de kracht van reizen. Een KILROY-reis is niet zomaar een vakantie. Het is een ervaring, een reisavontuur, een onvergetelijke periode uit je leven. Wij geloven dat reizen een positieve en levenslange impact heeft op jou als reiziger én de wereld. Daarom zijn we trots dat we elke dag jonge reizigers mogen inspireren en geven we persoonlijk advies op basis van onze eigen ervaringen.

Uit ervaring weten we dat als je terugkomt van een KILROY-reis je niet dezelfde persoon bent als toen je vertrok. Reizen gaat om het ontmoeten van nieuwe mensen, het ontdekken van nieuwe plekken en het verkrijgen van nieuwe inzichten en perspectieven. Misschien zelfs bijzondere nieuwe vaardigheden opdoen. Dat is reizen volgens de KILROY WAY.  

KILROY is specialist in op maat gemaakte en unieke (wereld)reizen. We vinden het belangrijk om te werken vanuit onze vier kernwaarden: menselijk, betrouwbaar, nieuwsgierig en met lef. Wij zoeken een reisspecialist die zich kan vinden in onze kernwaarden en deze om kan zetten in een onvergetelijke, unieke reis voor de klant.

Meer over KILROY

KILROY is actief in 8 landen en bestaat in Nederland al sinds 1996. Onze 15 jonge, reislustige collega’s hebben gezamenlijk de hele wereld gezien: van Antarctica tot Kirgizië. Onze reiswinkel bevindt zich in hartje Utrecht. Wil je meer lezen over onze geschiedenis die teruggaat tot 1946 (!) en de rest van de KILROY-groep, check dat dan hier.