Maak kennis met

MMBSY Amsterdam

Maak kennis met MMBSY

MMBSY is een full-service PR en Content Marketing bureau, gevestigd in Antwerpen en Amsterdam. We bruisen van lifestylemerken, krachtige connecties en creatief vakmanschap.

Publieke relaties Wees ‘top of mind’ bij de juiste journalisten, stylisten en influencers. Onze showroom oftewel inspiratieruimte is hét ontmoetingspunt voor stylisten, journalisten en influencers.

Influencer-marketing Influencer Marketing helpt merken menselijker te worden, door authentieke verhalen te vertellen. Om de ideale influencers voor jouw merk te vinden, brengen we zijn/haar ‘DNA’ in kaart en vinden de perfecte match met jouw merkwaarden.

Contentmarketing MMBSY weet de boodschap over te brengen, te verbinden, te volgen en altijd iets voor te lopen op uw doelgroepen.

Sociale media We ontwikkelen sociale plannen op maat en creatieve inhoudsformaten. Het is essentieel dat uw aanwezigheid op sociale media aansluit bij uw marketingplan.

Bedrijfscommunicatie Door een uniek verhaal te vertellen en uw reputatie te versterken, stimuleren we uw bedrijf en – belangrijker nog – bereiken we belangrijke doelgroepen.

Evenement productie MMBSY gelooft in de kracht van gedenkwaardige en magische ervaringen. We bouwen verbindingen en vergroten uw bereik terwijl we herinneringen creëren met evenementen.