Maak kennis met

Playground Brand Activation

Maak kennis met Playground Brand Activation

Playground is een creatief bureau dat merken helpt de jongere generatie te bereiken. We staan als bureau bekend als gerenommeerde specialist op het gebied van experiential marketing, merk activatie, events, social media en live communicatie. Naast de concept ontwikkeling, verzorgen we ook de productie en de totale uitvoer van de activaties. Zo hebben we het gehele proces zelf in handen en kunnen we onze klanten optimaal bedienen.

De wereld van Young Millennials en GenZ verandert voortdurend. Ze leven in een tijdsgeest waarbij ze   andere relatie met merken en bedrijven opbouwen. Ze eisen deelname om de wereld een betere plek te maken. Ze willen dat merken zich bij hen aansluiten in hun hoop op een meer inclusieve, gelijke en diverse toekomst. Wij zijn merkenbouwers die in direct contact staan ​​met deze jonge generatie, door ons eigen festival te organiseren. We weten een relatie met hen op te bouwen, door de juiste boodschap op het juiste moment te brengen. Activeringsconcepten die emoties oproepen en mooie herinneringen achterlaten, die uiteindelijk leiden tot krachtige relaties.

Playground is familie van Apenkooi Events. Met een portfolio van meer dan 30 wereldwijde events met ruim 450.000 bezoekers hebben we bij Playground toegang tot de insights, data en productionele kennis om impactvolle concepten te bedenken en te produceren. Daarnaast zitten we met z’n allen nog steeds onder één dak, wel zo gezellig.