Julia Veer is haar acne dankbaar... Wait! What?

16/11/2023
2 min leestijd

Volgende

Geen volgende post

Ontvang nu 50% korting op je volgende vacature!

Frida Boeke luistert willekeurig vreemde mensen af op straat... Wait! What?

De combi pakketdeal is weer terug!

Laat jouw CV checken in onze brandstore!

In de media: Personeel Via

The Future of (Net)Work Event: leer meer over de toekomst van werk

Inclusiviteit op de werkvloer

Michelle Willemsen vraagt je graag het hemd van je lijf... Wait! What?

Work Talks

Sophia had haar 19-jarige zelf graag willen waarschuwen... Wait! What?

Kim Trotz matcht haar mood van de dag met haar outfit... Wait! What?

Julia Veer is haar acne dankbaar... Wait! What?

Guillaume wilde eigenlijk Piloot óf Architect worden... Wait! What?

Hato is never going to eat in a new restaurant again... Wait! What?

Patrick is soms het meest productief door even niet productief te zijn! Wait! What?

Joy staat elke ochtend voor 05.00 uur op... Wait! What?

Lina houdt van eten en kan niet zonder Nobu... Wait! What?

Nick is rebuilding a mobile home… Wait! What?

Wij hebben per direct getalenteerd winkelpersoneel beschikbaar!

Dutch Interactive Awards 🏆

Ron gets inspired by some of his bad habits…Wait! What?

Caroll Lynn luistert elke dag naar Kinderen voor Kinderen... Wait! What?

Robbert luistert nú pas het album van SZA... Wait! What?

Veronica zit bij een wielerclub... Wait! What?

Britt staat dagelijks om 05:30 op... Wait! What?

Vic Cle kan jongleren met flowersticks... Wait! What?

Vacature Via lanceert 's werelds eerste designer platform voor vacatures

Vacature Via presents: When the stars align

Read The Signs!

Gelukkig hadden we de foto’s nog | Brandstore Opening

We Got You

Column WOMEN Inc.

Marc & Nadir over de dromen en doelen van Vacature Via

The Universe Is Calling

Recruiten anno nu volgens Vacature Via

CV tips

Vacature Via wordt het grootste vacature platform van Nederland

You Snooze You Lose

Een goede vacaturetekst schrijven hoeft niet moeilijk te zijn

Rock je sollicitatiegesprek

Neem de tijd voor jouw motivatiebrief

Wait! What?

Naam: Julia Veer

Beroep: Founder & CEO van Clay And Glow

Instagram: @juliaveer

TikTok: @juliaveerx

Naast het bieden van droombanen, proberen we jullie ook zoveel mogelijk te inspireren. Mooie, positieve verhalen kunnen immers ook bijdragen aan je motivatie, en hopelijk op z’n minst een glimlach op je gezicht toveren wat zorgt voor een upgrade van je dag. Least we can do! Om die reden hebben we verschillende mensen uit de creatieve industrie 10 vragen gesteld voor onze nieuwste rubriek "Wait! What?". Zoals gezegd geloven we dat iedereen elkaar kan inspireren met zijn of haar verhaal!

We hadden een superleuk gesprek met Julia Veer: een bedrijf runnen en succesvol zijn, dat is wat Julia samen met haar partner Randy zowel in de liefde als in het oprichten van het populaire skincare merk Clay And Glow wilde. Met de instelling: 'Als het bij mij zou werken, dan zouden we veel meer mensen kunnen helpen', is Clay And Glow in 2019 opgericht. Zoals ze zelf zegt is zij dankbaar voor de acne die zij heeft gehad; dit heeft er namelijk mede voor gezorgd (naast het keiharde werken) dat zij staat waar ze nu staat.


Wat is jouw 'morning routine'?

Ik ben écht een avondmens. Daarom werk ik vaak tot in de nacht door, ik ben dan gewoon het meest productief. Ik wil echt heel graag elke dag vroeg op staan, maar in de ochtend werken mijn hersenen gewoon niet haha! Gelukkig kan ik zelf bepalen hoe laat ik naar kantoor ga en zorg ik altijd dat ik pas vanaf 11 uur afspraken of meetings heb staan. Zodra ik wakker word, probeer ik tenminste twee bladzijden te lezen in een inspirerend boek. Zo kom ik in een goede mood en geeft het mij altijd motivatie om op te staan en mijn dag te beginnen. Natuurlijk heb ik ook een uitgebreide skincare routine, dus daar ben ik ook wel even mee bezig in de ochtend. Reinigen, serums, toners, SPF. It’s all in there haha!

Wat doe jij om inspiratie op te doen?

Ik haal mijn inspiratie vooral uit de boeken die ik lees. Naast self development boeken, vind ik het ook erg leuk om biografieën te lezen. Vroeger keek ik ook heel veel interviews en podcasts, maar dat doe ik tegenwoordig iets minder. Daarnaast volg ik ook inspirerende ondernemers op Instagram en TikTok, dat geeft mij ook altijd extra motivatie en inspiratie.

Welke 3 dingen zijn onmisbaar in jouw leven?

Oeh goede vraag! Mijn partner en familie staan natuurlijk op nummer 1 maar dat heeft iedereen denk ik wel. Dus dat even buiten beschouwing gelaten ik kan niet zonder mijn telefoon en laptop. Daar werk ik natuurlijk op en mee dus die zijn een MUST! Het volgende klinkt misschien wat verwend, maar om de zoveel maanden er even een paar dagen tussenuit is voor mij ook echt onmisbaar. Als ik thuis ben, sta ik altijd aan. 24/7 ben ik bezig met mijn bedrijf en alles dat erbij komt kijken. Als ik dan een paar dagen weg ben, moet ik wel even rustig aan doen en dat is dus het enige moment dat ik even rust heb. Ik zet vaak een doel voor mezelf en dan ga ik samen met mijn partner er even tussenuit, dit werkt tegelijkertijd als een soort motivatie.. En als laatste: ik voel mij echt niet compleet als ik geen boek aan het lezen ben. Ik móet altijd in een boek bezig zijn, dus een boek mag zeker niet in het lijstje ontbreken!.

Noem één ding dat mensen niet van je weten?

Hmm, dat is een lastige. Ik ben echt een open boek en heel eerlijk, dus denk dat iedereen wel veel van mij weet haha! Wat veel mensen wellicht niet weten, is dat ik vroeger écht niet wist wat ik wilde worden. Mijn zus had haar leven helemaal uitgestippeld, al sinds dat ze een klein meisje was, en ik voelde me heel vaak slecht en ‘dom’ dat ik dat niet had en niet wist wat ik wilde worden. Ik was ook niet echt een ster in één specifiek vak ofzo, ik was gewoon een beetje goed in alles en daardoor wist ik dus niet: dit wil ik voor de rest van mijn leven doen. Dat kon mij vroeger wel aan het denken zetten. Dit veranderde trouwens in 2015 toen ik de film “The Intern’’ zag (ik was toen 17). In die film heeft Anne Hathaway een eigen bedrijf en dat was het moment dat ik dacht: dit is het!

Wat is het beste advies wat je óóit hebt gekregen?

Start small, think big, scale fast. Zo ben ik ook echt begonnen met ondernemen. Je moet gewoon klein beginnen, groot denken en snel kunnen opschalen. Veel mensen willen een heel plan schrijven en maken het helemaal groots, maar je moet gewoon klein beginnen. Toen ik nog op school zat, had ik wat kleine side hussels. Ik verkocht kleding, schoenen, chokers etc op United Wardrobe en zo kwam ik in aanraking met dingen 'inkopen' en verkopen. Toen dacht ik, dit kan ook op grotere schaal. En op die manier maakte ik van iets kleins, iets steeds groter.

Wat staat er op high rotation in je
Spotify afspeellijst?

Dit verschilt eigenlijk per mood. Soms vind ik het heerlijk om oude muziek te luisteren, zoals Etta James en Lauryn Hill en soms vind ik het heerlijk om Khalid en Jhene Aiko te luisteren.

Wat is één ding dat je altijd al hebt willen proberen, maar waar je te bang voor bent geweest?

Ik durf dus echt geen tatoeages te nemen. Ik ben te bang dat ik er niet blij mee ben en dat ik dan voor de rest van mijn leven loop met iets wat ik lelijk vind haha! Ik ben ook echt besluiteloos dus zou ook niet weten welke ik dan zou willen nemen. Dus ja voor nu nog even geen tattoo voor mij, tot ik zeker weet wat ik wil haha!

Wat had je willen weten toen je 19 jaar oud was?

Dat ik nog genoeg tijd heb. Ik heb altijd het idee dat ik meer moet en alles groter en beter moet en dan wel NU. Ik ben echt ongeduldig en wil alles meteen gefixt hebben. Daarom ben ik ook vroeg begonnen met ondernemen. Maar ik heb tijd en niet alles moet per se NU gebeuren. Sinds ik dit wat heb losgelaten, heb ik ook minder stress en maak ik me minder druk. You’ve got time!

Waar ben je het meest enthousiast over op
dit moment in je leven?

Wat mij het meest enthousiast maakt, is de groei van mijzelf en mijn bedrijf. Ik merk echt dat ik in de afgelopen jaren enorm gegroeid ben, en natuurlijk is er nog een lange weg te gaan. Wat gaat er allemaal nog komen? Wat ga ik nog meemaken en leren? Ik kan daar heel enthousiast van worden haha! Ik merk dat ik nu ook wat minder in de ‘survival mode’ zit en dat het harde werken van de afgelopen jaren beloond wordt. Dat vind ik ook echt een fijne gedachte. Ik heb ook gemerkt dat het mij echt enorm motiveert om doelen te stellen en dan daar een beloning tegenover te zetten. Ik deed dit een tijdje niet, waardoor ik vaak dacht ‘waar doe ik dit eigenlijk voor?’. Maar nu dat ik weer doelen stel en mezelf beloon, weet ik waarvoor ik het doe. Dat hoeft niet altijd iets mega groots te zijn, al is het lekker uit eten aan het einde van de week of maand. Zulke dingen maken mij echt enthousiast.

Last but not least: zou je liever elk muziek instrument ter wereld kunnen bespelen of elke taal ter wereld spreken?

Ik zou liever elke taal ter wereld willen spreken. Lijkt me nou heel handig. Zeker voor internationale business.