Marc & Nadir over de dromen en doelen van Vacature Via

25/11/22
2 min leestijd

Volgende

Geen volgende post

Ontvang nu 50% korting op je volgende vacature!

Frida Boeke luistert willekeurig vreemde mensen af op straat... Wait! What?

De combi pakketdeal is weer terug!

Laat jouw CV checken in onze brandstore!

In de media: Personeel Via

The Future of (Net)Work Event: leer meer over de toekomst van werk

Inclusiviteit op de werkvloer

Michelle Willemsen vraagt je graag het hemd van je lijf... Wait! What?

Work Talks

Sophia had haar 19-jarige zelf graag willen waarschuwen... Wait! What?

Kim Trotz matcht haar mood van de dag met haar outfit... Wait! What?

Julia Veer is haar acne dankbaar... Wait! What?

Guillaume wilde eigenlijk Piloot óf Architect worden... Wait! What?

Hato is never going to eat in a new restaurant again... Wait! What?

Patrick is soms het meest productief door even niet productief te zijn! Wait! What?

Joy staat elke ochtend voor 05.00 uur op... Wait! What?

Lina houdt van eten en kan niet zonder Nobu... Wait! What?

Nick is rebuilding a mobile home… Wait! What?

Wij hebben per direct getalenteerd winkelpersoneel beschikbaar!

Dutch Interactive Awards 🏆

Ron gets inspired by some of his bad habits…Wait! What?

Caroll Lynn luistert elke dag naar Kinderen voor Kinderen... Wait! What?

Robbert luistert nú pas het album van SZA... Wait! What?

Veronica zit bij een wielerclub... Wait! What?

Britt staat dagelijks om 05:30 op... Wait! What?

Vic Cle kan jongleren met flowersticks... Wait! What?

Vacature Via lanceert 's werelds eerste designer platform voor vacatures

Vacature Via presents: When the stars align

Read The Signs!

Gelukkig hadden we de foto’s nog | Brandstore Opening

We Got You

Column WOMEN Inc.

Marc & Nadir over de dromen en doelen van Vacature Via

The Universe Is Calling

Recruiten anno nu volgens Vacature Via

CV tips

Vacature Via wordt het grootste vacature platform van Nederland

You Snooze You Lose

Een goede vacaturetekst schrijven hoeft niet moeilijk te zijn

Rock je sollicitatiegesprek

Neem de tijd voor jouw motivatiebrief

Hoe gaat het nu met jullie?

Nadir: Goed! Het einde van het jaar is in zicht, wat betekent dat wij lekker druk zijn. We hebben o.a. recent een nieuwe campagne gelanceerd, waar heel hard aan gewerkt is. Daarnaast zijn we achter de schermen ook bezig met de productie van PYJAMA DRAMA 2. Hier hebben we zonder enige twijfel, heel veel zin in. Dus ja, het gaat in die zin goed!

Marc: Ja, met mij gaat het ook goed! Naast de al door Nadir genoemde producties waar we mee bezig zijn, is het bedrijf ook aan het groeien. Ons recruitment team is bijvoorbeeld flink uitgebreid. Ik ben dan ook erg tevreden, en zelfs trots op hoe het momenteel allemaal loopt!

Tijdens ons vorige interview hadden wij het over de dromen en doelen voor Vacature Via, is er in de tussentijd een bepaald doel behaald of een droom verwezenlijkt?

Nadir: Ik kan mij nog goed herinneren dat wij tijdens ons vorige interview het over een brandstore of anders genoemd, ‘een ontmoetingsplek’, hebben gehad. Dit was voor ons echt een droom, een Vacature Via brandstore. Een plek om iedereen, die we bedienen, bij elkaar te brengen. En misschien voel je hem al aankomen, deze droom is uitgekomen. Na een paar maanden fully focused bezig te zijn geweest met het ontwerpen en verbouwen, staat onze enige echte brandstore in hartje Amsterdam!

Het vieren van successen is belangrijk en dit hebben we dan ook zeker gedaan. De opening van de brandstore moest een onvergetelijke dag worden, en stond in het teken van één groot feest met muziek, eten en drankjes voor onze partners, familie en vrienden!

Nog geen maand geleden hebben we ook een CV-check-dag georganiseerd in de brandstore. Op deze dag konden mensen langskomen om advies te krijgen. Dit kon gaan om adviezen met betrekking tot je CV, maar ook adviezen die je verder helpen met het bewandelen van je carrièrepad.

Marc: Eén van de doelen was inderdaad het creëren van een ontmoetingsplek. Ik denk dat dit aardig gelukt is, ja! We blijven daarnaast ook steeds bezig met het organiseren van bepaalde events om te testen hoe dat bij iedereen in de smaak valt. De opening van onze brandstore is hier een goed voorbeeld van, we hebben zo iedereen de mogelijkheden van het pand kunnen laten ervaren, en natuurlijk lekker kunnen pronken met hoe mooi het is geworden!

Tijdens onze CV-check-dag konden werkzoekenden persoonlijk kennismaken met het team. Op deze dag hebben we niet alleen als doel gehad om informatie te verstrekken, maar ook om te laten zien hoe makkelijk je bij ons naar binnen kan lopen voor advies en goede koffie, zonder dat je het idee hebt dat je tussen de muren van een standaard kantoor gevangen bent.

Wat is precies het doel van de Brandstore?

Marc: Los van de extra ruimte waar we naar opzoek waren die hoort bij een uitbreiding, is het gewoon een plek waar elk type bezoeker welkom is. Of het nou de boze (maar toch wel lieve) buurvrouw is die langskomt met onze pakketjes die verkeerd zijn bezorgd, of potentiële kandidaten voor de openstaande vacatures op onze website. Als je onze brandstore binnenkomt, krijg je eigenlijk te maken met diverse expertises, maar ook simpelweg met de leuke mensen die je hier tegenkomt.

Nadir: Eén van onze doelen is dat de brandstore voelt als een fijne en vertrouwde omgeving. Voor onze uitzendkrachten moet het uiteindelijk een fijne plek zijn om langs te komen. Tijdens een sollicitatie, waar vaak al veel druk op ligt, is het dan wel fijn dat je je in een iets informelere en vooral vertrouwde omgeving bevindt.

Hoe zit het precies met de nationale groei van Vacature Via? Dit was namelijk ook nog één van jullie doelen.

Nadir: We hebben dit jaar onze hoogste piek gehad in het aantal vacatures, volgers en websitebezoekers. Als je de cijfers vergelijkt met het jaar ervoor, kan ik wel zeggen dat het gaat om een verdubbeling. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op!

En wat betreft een internationale doorbraak… stay tuned!

Marc: Op nationaal vlak denk ik dat wij zeker zijn gegroeid als platform maar vooral ook op het  gebeid van recruitment, aangezien we daar nu erg veel klanten in bedienen. Dat heeft echt een exponentiële groei doorgemaakt t.o.v. vorig jaar. Je merkt gewoonweg dat steeds meer klanten het gehele proces en dus ook het volledige vertrouwen als het gaat om het vinden van het juiste, passende personeel, bij ons neerlegt. Ik durf wel te zeggen dat wij hier gewoonweg heel erg goed in zijn. De beste? Hahaha…ja laat me het zo zeggen; ik vind dat ons netwerk, onze communicatie en manier van zoeken zich onderscheidt van anderen. En dat we daardoor beter zijn ja. De maatschappij is altijd onderhevig aan ontwikkeling, verandering en bijbehorende wensen. Die snappen wij als geen ander. Dat gaat vooral om de rol van populaire cultuur. Wij staan er écht midden in!

Jullie hebben een nieuwe campagne, “Read The Signs”. Kunnen jullie ons hier meer over vertellen?

Nadir: Klopt! Onze nieuwste campagne, Read The Signs, is een vervolg op onze vorige campagne: You Snooze You Lose. Aan de hand van onze nieuwste campagne willen wij ons publiek erop attenderen dat er hele vette, nieuwe vacatures online staan en aankomen. Wij doen er dagelijks heel veel aan om deze zichtbaar te maken voor iedereen, maar soms kan het universum/toeval net dat extra zetje geven om duidelijk te maken dat er een momentum is ontstaan waar je als werkzoekende gewoon gebruik van moet maken… Dan moet je zelf wel scherp blijven.

Wij hebben samen met Agency “Provoke” om de tafel gezeten voor deze campagne en uiteindelijk zijn tot het idee gekomen om een drieluik aan video’s te creëren. De video’s bestaan uit verschillende scenario’s waarin aandacht wordt besteed aan het feit dat je altijd goed om je heen moet kijken. Zorg ervoor dat je verschillende signalen opvangt voor de kansen die jij kan krijgen in het leven. Los van de signalen is het ook altijd belangrijk om onze website te blijven checken voor de verborgen parels!

11:11 komt veel terug in jullie Read The Signs campagne, waarom is dat?

Nadir: 11:11 is eigenlijk iets spiritueels. Het staat voor een bepaalde synchroniciteit waarbij mensen een bepaalde ‘wake up call’ krijgen. Je kan het zien als bijgeloof, maar bijgeloof kan ook zeker geloof worden. Aangezien wij binnen Vacature Via deze mening delen, zijn wij snel tot de conclusie gekomen dat dit het nieuwe thema moest worden van onze campagne.

Marc: Onze ’succesformule’ is ons platform in combinatie met alles wat wij doen om de juiste mensen en vacatures naar ons toe te trekken, maar soms is er ook een moment dat je wordt afgewezen voor een bepaalde job waarop je gesolliciteerd hebt.

Wij geloven er dan in dat het zo had moeten zijn, omdat er een andere veel vettere job op jou staat te wachten. Hier staat onze campagne ook voor. Als jij een bepaald doel hebt en bepaalde kwaliteiten, dan moet het altijd goed komen. Daar geloven wij bij Vacature Via in.

Wat komt er nog meer aan? Wat zijn jullie doelen voor 2023?

Marc: Het doel is natuurlijk om de groei die wij door hebben gemaakt en de dromen die zijn verwezenlijkt, minimaal nog een keer te bereiken. Wat wij tot nu toe allemaal bereikt hebben, moet eigenlijk als de standaard gezien worden.

Daarnaast zijn we met het oog op volgend jaar wat ideeën, events en samenwerkingen aan het doorontwikkelen. Het moet uiteindelijk dan ook veel meer worden dan enkel een brandstore-opening.

Nadir: Kort gezegd, we willen volgend jaar nog meer van alles wat we nu doen. Ook moet het allemaal nog beter zijn en meer impact hebben op alles dan nu. Ik vind ons al de grootste en de beste in wat we doen, maar ik wil dat straks het hele land er vanaf weet. Dat is dan ook gelijk mijn doel voor volgend jaar en ik denk ook zeker dat het reëel is. De basis staat al: een prachtige brandstore, een geweldig team, de klanten zijn er en het merk staat. Nu is het nog maar een kwestie van doen! Daarnaast lanceren wij begin volgend jaar onze vernieuwde platform en daar hebben wij erg veel zinin…

Even een terugblik naar 2022, waar zijn jullie het meest trots op? Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.

Nadir: Op zakelijk vlak, het klinkt heel cliché, maar ik ben eigenlijk overal trots op. We hebben een goed en fijn team kunnen samenstellen, waardoor ik ook echt zin heb om naar mijn werk te gaan. Ook hebben we samen de mindere momenten weten te doorstaan en staan we hier tot op de dag van vandaag nog steeds. De momenten tijdens de pandemie leken een beetje uitzichtloos voor ons op dat moment, maar toch hebben wij besloten om door te zetten. Ik ben er gewoon heel trots op.

Op persoonlijk vlak: ik word voor de tweede keer papa. Dus daar heb ik heel veel zin in.

Marc: Echt een supergoed antwoord van Nadir. Ik sluit mij daar, overigens niet uit gemak, echt volledig bij aan. Ik ben heel trots op ons team. Ik ga ook elke dag met zo veel plezier naar mijn werk toe en dat voelt echt als een geschenk.

Op persoonlijk vlak: Ik ben heel trots op Nadir. Het feit dat hij nog een kind krijgt vind ik fantastisch. Verder ben ik sinds dit jaar weer bovengemiddeld intensief aan het sporten, waardoor ik me fitter voel dan ooit, dat voelt heel goed en ben ik trots op. Boven dat alles, ben ik mega trots op mijn vrouw en mijn zoontje, altijd.

LAST BUT NOT LEAST

Wat was jullie eerste (bij)baan?

Nadir: Ik was vakkenvuller bij de Super de Boer en ik was één jaar afwasser bij een restaurant in Vreeswijk. Dit was voor mij meer een ‘way out’. Ik kwam erachter dat ik dat werk niet zo leuk vond, waardoor ik meer getriggerd werd om opzoek te gaan naar iets wat ik wel leuk zou vinden.

Marc: Ik was vakkenvuller bij KONMAR. Dit was een top tijd voor mij. Ik werkte hier plusminus 3 jaar met veel vrienden uit de buurt.

Wat of wie wilde je vroeger altijd worden?

Nadir: Ik wilde achter de kassa werken, omdat ik dacht dat al dat geld voor mij zou zijn! Helaas was dit niet zo en besloot ik verder te kijken, haha. Industrieel designer of iets in de audiovisuele technieken sprak mij aan.

Marc: Advocaat of arts. Ik vond het hele interessante beroepen, vooral het worden van dokter. Ik keek altijd tv-programma’s waarin mensen werden geopereerd, dat trok gewoon mijn aandacht. Kort na deze ‘fase’ leek het mij ook vet om advocaat te zijn. Gerard Spong woonde vroeger in Suriname bij mijn vader om de hoek en die naam viel dus al vroeg, omdat hij één van de grootste advocaten van Nederland was (of misschien nog wel is). In die tijd heb ik ook een boek van hem gelezen en het feit dat je zo sterk bent in je beredenering en communicatie en dat je dat dan toepast in het recht, vind ik uitermate fascinerend. Sowieso heb ik dat met de kracht van taal.

Jij begint je werkdag altijd met…

Nadir: …het groeten van mijn collega’s en een lekker kopje (zwarte) koffie.

Marc: …het groeten van iedereen op kantoor en kijken of ik ergens nog een leuk geintje kan uithalen.

Wat is de meest recente serie die je hebt gekeken?

Nadir: Billions & The BEAR Kijk het!
Marc: The White Lotus. Seizoen 1 vond ik zeer vermakelijk.

Wat is je laatste persoonlijke overwinning?

Nadir: Het blijven geloven dat sport niet alleen goed is voor je lichaam, maar ook voor je mind. Ik wil daarom ook niet meer stoppen met sporten. Daarnaast word ik voor de tweede keer vader en vind ik het dus belangrijk om mezelf de ruimte te geven om mijn positie als vader zijnde te ontdekken.

Marc: Mijn vrouw en ik hebben in een mega drukke zakelijke periode (zij is ook zelfstandig ondernemer) een huis gekocht en extreem verbouwd. Dit was een flinke stap met op elk vlak veel risico’s, maar het allemaal waard!

Wat is jullie nieuwjaarsresolutie?

Nadir: Ik wil gewoon tevreden zijn. Ik ben al erg tevreden, maar het kan beter.
Marc: Ik wil meer, bewust genieten van mijn vrije tijd en meer écht op vakantie gaan.

Hoeveel is jouw outfit waard?

Nadir: €1885.
Marc: €2799

Ik geef een shoutout naar…

Nadir: …mijn ouders! Ze hebben een heftig jaar waar ze doorheen moeten, dus ik gun hun al mijn liefde en kracht.

Marc: …mijn vrouw, Romina. Ze runt meerdere bedrijven tegelijk: thuis (doen we samen) en haar management kantoor Robin Banks + Bookings Agency Pink Panthers. Zij managed echt verschillende levens. Zeer krachtig.  Kortom, ik ben gewoon trots op haar, ze is er altijd voor mij.

Check onze nieuwste campagne, Read the Signs.